用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 聖心幼稚園(羅便臣道)有無人會去報名呀 ??? ...
樓主: candykiki123
go

聖心幼稚園(羅便臣道)有無人會去報名呀 ??? [複製鏈接]

回覆 2# babytown8 的文章

成績好好啦.......三戰全勝....(後補都應該當得...因為未必個個都可以後補架)

呀...係喎 ~~~ 唔聽您地講係都真係唔記得有個人係板後面...而問問題既老師只係不斷甘引導小朋友回答...一開始我就見到果個幕後黑手......經您地一講就明曬....而我個囡就答曬...不過因為佢唔識跳...我只代佢同老師講囉 !!! 但就真係幾唔方便下....太多櫻梯

想回應番您.我個囡IN真光既時候都係唔識答老師嘴巴有咩用就...我當時企左係度 ??? .... 無諗過一個小朋友會知嘴巴有咩用....當in 完同老婆大人分析後....都覺得好笑...."講廢話囉,問廢問題囉,食野,講野,病從口入,等等" ...但就收左我個囡....所以唔太關事....可能係其他方面.....而今次我個囡都唔識跳....但答曬其他問題....不過就真係一間設計得好差既學校.....要經 car park...長樓梯,,,,唉 good luck lar.....

原帖由 Angelice 於 10-1-11 12:08 發表
大家好丫~ 睇黎SC既問題都好STANDARD...大家都係考APPLE..KEY..扮小白兔拎大水杯..問KEY同杯既用途..最後就係問家長既期望..
我囡囡係細女...之前IN真光既時候都做哂老師既指令..有同老師打招呼同講BYEBYE..唯一做得 ...
‹ 上一主題|下一主題