用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請推介荃灣海濱溜冰教練
go

請推介荃灣海濱溜冰教練 [複製鏈接]

有個教練....叫亞joe.....佢都教得幾好...我個小朋友都係果度學梗...進度都好快......睇吓幫唔幫到你....!!!

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-11-24 09:50 硐表

請問幾$一堂同上幾耐呀?thanks~

我個小朋友係上半私人班 $675 (5堂) 30分鐘 一堂....比起出面算平....況且我覺得教得幾好...有耐性最緊要...你知喇..小朋友有時會無耐性嘛....

HOLONGMAMA,

係..海濱比起其它場係細, 但我覺得如果只用黎上堂ok 啦. 太多人係度..小朋友會分心..唔得專心練習...
我聽d家長講..海濱專出勁人咖...出面好多大場既教練都係果度出身咖...

半私人班係有兩個小朋友一齊上..我覺得會互動d..所以比佢上半私人班..如果你得一個都可以上私人班..即係一對一. 半小時差唔多啦...全部都係半小時咖..太長時間小朋友會無耐性咖, 況且上完半小時你仲要比時間小朋友練習之前上堂既動作嘛.....你小朋友幾多歲呀??我個7歲..男仔...我比亞joe教練電話你..你打去問吓啦....我send e-mail 比你.

holongmama,

5歲可以啦,我見有3歲已經開始學啦...我個仔7歲.我都覺得遲比佢學.....你有無收到我比你的e-mail呀.裡面有亞joe教練電話..你打比佢問吓佢價錢,同詳細資料....佢好nice咖.你再有問題就問我啦. 等你覆我....我個仔東東佢學星期日咖...

Holongmama,lovetsungtsung:

我都無咩 info喎, 你想要d咩資料....你有無打比佢問吓呀....我只係知亞 joe 係男教練..廿幾歲...係8級花式溜冰教練仲係香港花溜冰認可裁判 ...之前我個仔上堂佢請假..原來佢去咗擔任做花式溜冰比賽裁判呀(係又一城果度).......我有時陪個仔去練習果陣見佢溜冰好犀利(跳同轉都好利害)我另外仲有個大人朋友都係佢教梗..我個仔本來無乜心機學咖..依家不知幾鐘意溜冰...成日都話要去練習...煩死我呀  ...不過見佢學得唔錯...就覺得值得囉 ...

回覆 #1 maya'smama 的文章

HI,, 3歲應該無問題啦..要睇吓小朋友反應....
我比佢個電話E-MAIL 比你..你問吓亞JOE教練意見, 佢應該幫到你......

原文章由 jeffhei** 於 07-12-3 10:52 發表
madam@madam

我個仔都想學溜冰, 煩請可否 pm joe 的電話給我.
or email 給我, my email : [email protected]

Thank you

我已比咗私人信息你啦...

我個仔尋日完咗5堂啦....已經再續咗5堂啦...佢教得幾好....所以繼續比佢學.....

madam...

原文章由 heilok 於 07-12-28 09:23 發表
我曾帶仔仔去又一城學團體班,但他很怕,唔肯落冰面,最後要我落冰面陪,好貴(學費+我入場費).
後來去了西九龍中心學親子班,他終於肯玩,而且學得幾開心.
學完一個course現在繼續兩母子學半私人.
但我覺得西九的場唔好,相 ...

hi....

你好呀...我個仔依家係海濱學梗第二個course la.....比小小意見你..

海濱溜冰場同西九差唔多大...個場都係舊咖.......但溜冰教學算唔錯喇....因為海濱主要係教學及練習場地...唔會有太多街客入去玩...我覺得小朋友練習時會比較好d...同埋上完堂又可以係果度任玩...又唔駛另外比錢...好似又一城咁...場係大..但都係用d筒圍住一小部份比小朋友學..計起黎仲細過其它場....而且太多人係果度玩溜冰...會危險d........:

原文章由 madam@madam 於 07-12-30 02:05 發表

hi....

你好呀...我個仔依家係海濱學梗第二個course la.....比小小意見你..

海濱溜冰場同西九差唔多大...個場都係舊咖.......但溜冰教學算唔錯喇....因為海濱主要係教學及練習場地...唔會有太多街客入去玩...我 ...

補充....

我唸海濱冰面ok既....我都陪個仔溜過...冰面應該無咩問題既....場地唔算雜...全部都係小朋友友多...整體感覺ok喇...

海濱本身都有註場教練係度....唔駛自己搵咖....

‹ 上一主題|下一主題