用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教石鐘山紀念小學 2007石鐘山小一新生交流區
樓主: Irene1121
go

2007石鐘山小一新生交流區 [複製鏈接]

nice photo !!

Irene:

This nice photo i find from BK !!我尋晩整相同句子整左成晩呀、整到相就整唔到句子、最後亂打亂撞吓成功,好開心呀!!
D靚相圖我係BK找到架!!多謝那位靚女與衆分享!!

gigi2:

Brandon looking your reply, he feel very happy !!

亜薫

原文章由 亞薰 於 07-8-24 20:58 硐表
大家好 ~~ 因早前好忙, 所以無入嚟BK好耐!! 多左哩個新 FORUM 都唔知喔 !! 抱歉甘遲先入嚟同大家打個招呼呀 ~~

我剛知囡囡入左 1D班, 各位有無上去石小網睇睇呀 ?? 希望各新生都可以好快適應小一喇 !! ...

亜薫你好、我地石小mami毎日都在此傾計架、多D入嚟啦,我仔仔入左1E班、多多指教呀!!

dinner

原文章由 gigi2 於 07-7-26 17:35 硐表
Say hello to everybody!

gigi2, eat dinner yet ??? my husband coming H.K. la!!

29Aug

各位2007石小mami我地搬左去荃灣區媽媽會個度呀、多多支持、要出返去2007石小交流區先留到言架!!

[ 本文章最後由 branma 於 07-9-11 17:15 編輯 ]

remove home !!

原文章由 亞薰 於 07-8-24 22:03 硐表

其實我都唔知有哩度... 我都覺 出面媽媽會多d人氣哩, 搬返出去可能會多d新石小媽咪加入喔 !!

okay, we remove home la !! i PM to irene & hktmm yet !!

新的在前

各位2007石小mami我地搬左去荃灣區媽媽會個度呀、多多支持、要出返去(2007石鐘山小學)先留到言架!!

[ 本文章最後由 branma 於 07-8-28 17:08 編輯 ]

we move home !!

YeungYeungMammy:

We all remove to Tsuen Wan MaMa Club la !! pls go
there chat with us.

branma

[ 本文章最後由 branma 於 07-9-13 17:08 編輯 ]

各位2007石小mami我地搬左去荃灣區媽媽會個度呀、多多支持、要出返去(2007石鐘山小學)先留到言架!!

各位新加入的石小媽咪請去以下新link再傾啦、呢度無人留言架啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1115031&extra=page%3D1

原文章由 TSFIVY 於 08-3-19 10:55 發表
您地嘅小朋友有無補習呀?

補習就無、不過假日有學課外活動囉
‹ 上一主題|下一主題