用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York新開的國際班
樓主: fafa_yim
go

York新開的國際班 [複製鏈接]

原帖由 jswailam928 於 10-3-3 12:41 發表
哈哈, 好彩有間平ga頂一頂住先, 我99都話我比咁多$就係為間新校舍, 99話最緊要老師好唔好夠唔夠細心, 新唔新校舍有咩所謂丫!!!
我都係同亞女讀隔離果間了...咁多錢真係頂唔順...留番d $$$學其他野好過啦~
入左去讀,  ...

我一收到封信,第一時間就系霖住唔讀。我都系有另外一間系手,不過就系覺得它系屋邨幼稚園,唔好期望我個女可以學到幾多英文,不過系我地果區都系數一數二。所以一直系YORK同它之間心大心細。因為它學費平,個個月先一二百,差好遠。

原帖由 babycreamy 於 10-3-9 09:34 發表
我都係有另一間區內很出名的係手.
當初諗住讀york係可以讀好d 英文, 但真係好貴呀...如果讀返有學卷個間, 人地成年學費都係比到york 一個月, 我只係擔心英文唔夠好,  因為仲有個細佬, 婆婆好難湊佢去出面學野law.... ...
我而家都仲系心大心細,我阿媽話我,你以前都讀屋邨幼稚園,而家都大學畢業啦!使唔使讀甘貴,大大話話一年落來十萬八萬,要我霖清楚。講真啊,她地噶賣點就系劍橋,俾個女讀,都系因為甘,系屋邨幼稚園就一定無啦!一個禮拜有兩三堂英文課已經好好。今日見到保良局高班都仲系學緊swim,jump 甘簡單噶英文果陣,我又好想俾個女系YORK讀,不過真系貴左少少,系新校舍都仲話值得,如果系舊校舍收3600就有D唔合理。你邊區噶?我另外果間就因為可以一條龍,有小學同中學,都區內最好噶!所以先唔知道點揀。做人父母甚艱難!
‹ 上一主題|下一主題