用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 ESF ENGLISH SUMMER COURSE
go

ESF ENGLISH SUMMER COURSE [複製鏈接]

有冇人JOIN過呀? 收費都幾貴, 究竟好唔好呢?  
   0    0    0    0

我諗住今年 join, 尋日都開左個 topic 問....
不過so far 未有人答....

有無人可以比d 意見呀? thanks !!!

我囡囡上緊ESF English Programme,但不是summer course,請參考:

在沒有太多回應下,我都同囡囡報讀了,現在已上了半個course,沒有期望在這麼短時間內英文會進步了多少,暫時大致上沒有甚麼問題,最低限度她有興趣和喜歡上,第二堂還叫我走呢(她知道我有工作要做)!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1313316&page=1#

咁d 老師係咪唔太好?
我見你個 thread 有個 mami 話d 老師唔好....

有無人有意見呀? pls~~~~~

原文章由 srl 於 08-5-20 09:50 發表
我囡囡上緊ESF English Programme,但不是summer course,請參考:

在沒有太多回應下,我都同囡囡報讀了,現在已上了半個course,沒有期望在這麼短時間內英文會進步了多少,暫時大致上沒有甚麼問題,最低限度她有興趣和喜歡 ...

原文章由 jdepp 於 08-5-20 13:18 發表
咁d 老師係咪唔太好?
我見你個 thread 有個 mami 話d 老師唔好....

有無人有意見呀? pls~~~~~

我想應該唔同期/site/導師...
以我囡囡回應暫沒有問題,
Miss Sabra還好意提我可帶少許茶點(因囡囡係第二堂插班)
但我唔會join summer camp,因不太喜歡這種密雜模式,亦安排唔到時間(連續Mon~Sat上午/下午),但會考慮the 4th term繼續...
‹ 上一主題|下一主題