用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 星期六又一村幼稚園面試
樓主: BBLOVEMAMA
go

星期六又一村幼稚園面試 [複製鏈接]

未入學都已經唔見幾千, 真係貴

其實又一幼,大家都不用太緊張,因為好多人in完都就算收左,都未必交留位費,我都可能不考慮交,

原帖由 Jeco 於 09-11-3 08:56 AM 發表
我岩岩有另一間合心水既學校收左...所以就算又一村收左都唔會交留位費lu...但我真係好鐘意佢哋啲老師好好人! :p

呢間我一定要比啦...因為心水果d都未in呀, 唔交定一陣心水果d考唔入, 呢間又無左都唔知點算! 不過都仲未收到又一村既信, 都唔知收唔收? 哈哈~ 講到好似實收咁!

今天收到信啦,阿仔入AM班,但已經交了另外一間留位費,所以會放棄又一幼!考試當天,阿仔唔識答老師“小巴”,“的士”,我都覺得未必得,但聽老師說他們會開8班,所以都應該幾多位O。祝大家好運!

原帖由 julieann 於 09-11-3 13:45 發表

呢間我一定要比啦...因為心水果d都未in呀, 唔交定一陣心水果d考唔入, 呢間又無左都唔知點算! 不過都仲未收到又一村既信, 都唔知收唔收? 哈哈~ 講到好似實收咁! ...

原帖由 fishfishma 於 09-11-3 02:26 PM 發表
今天收到信啦,阿仔入AM班,但已經交了另外一間留位費,所以會放棄又一幼!考試當天,阿仔唔識答老師“小巴”,“的士”,我都覺得未必得,但聽老師說他們會開8班,所以都應該幾多位O既。祝大家好運!

...

我都收到信喇, 上午班....雖然唔係1st choice, 不過我都交留位費, in case之後既學校唔收都有一間讀~

yes, so expensive for the registration fee (coz over 1 kg to be hold the seat)

原帖由 conniew117 於 09-11-3 12:37 發表
未入學都已經唔見幾千, 真係貴

我收到信丫, 全日班收咗, 7號交留位費1, 1150~

我都收到am班,好似個個都收到,係咪好易入呢!有無人話唔收架,八掛啫!
‹ 上一主題|下一主題