用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問屯門區邊間全日小學好?
go

請問屯門區邊間全日小學好? [複製鏈接]

請問屯門區邊間全日小學好?

請問屯門區邊間全日小學好?因我姐囝囝想下學期轉學校,謝謝大家幫忙!!

Re: 請問屯門區邊間全日小學好?

angeline.
         我姐住大興,想搵間好D小學,希望可以入到好中學.  請問知唔知佛教沈香林紀念中學如何?angeline謝謝!

sam_mama .  係呀!我姐囝囝今日去見,下午打電話來話收,重話下星期二就係下學期開始,特然"口今"快!都唔知這校現在如何,因為現在好少人讀這間......
sam_mama 寫道:
mandyfung,

我都係住果區ge,你問佛教沈香林紀念中學,係不係想入佛教劉天生啊?

台山話無位.保良局莊二得半日返,要到月底先知收唔收.彿教收左,話18/1開下學期,但未退學,我姐唔知點好,怕現在唔入彿教,,保良局莊二唔收就唔知點好!!!
sam_mama 寫道:
mandyfung ,

"台山"都好過"劉天生"啦,97年大家全部係全日囉,保良局莊二應該冇位了.

何日東無位.請問屯門順德聯誼總會胡少渠紀念小學(上午)如何??是否可以入順德聯誼總會梁銶琚中學??謝謝!

請問大家對以下學校意見???
1) 仁濟醫院何式南小學
2) 保良局方王錦全小學
3) 保良局莊啟程第二小學(上午)
4) 順德聯誼總會何日東小學 (上午)
5) 順德聯誼總會胡少渠紀念小學(上午)
6) 博愛醫院歷屆總理聯誼會鄭任安夫人學校
7) 僑港伍氏宗親會伍時暢紀念學校(上午)
8) 佛教劉天生學校

請問大家知唔知以下學校如何?  謝謝!
1) 柏立基教育學院校友會何壽基學校
2) 仁德天主教小學
3) 仁德天主教小學
4)仁愛堂劉皇發夫人小學
‹ 上一主題|下一主題