用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 校車司機真係好鬼衰!!
go

校車司機真係好鬼衰!! [複製鏈接]

你係咪惡司機果條線呀 ?????  

我真係覺得,  有兩樣一定要同學校講返 :

1.  落車後, 小朋友自己行返學校
2.  工作時間內講粗口
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

manman,

上年我地已經成日講笑話文校長都上黎睇架. kekeke

希望你的問題改進左,以後都唔會發生啦.

kimb,

三人坐兩座位, 哎...其實我每朝返工, 在何文田區都見到好多校車都係咁情況, 除非係成架旅遊巴咁大果d. 有d 仲慘, 係好似貨van 咁再改裝.

knt2020202020202002020202,

你一定冇留意我地之前講過, 校車公司係公開投標架, 投左係, 就一年都係架喇, 幾唔好都要死頂一年.
所以你都應該打比mr. li 反影一下, 你女女的情況.

哈講開接幾間,  今朝涼爽, 我同阿仔行返學, 途中見到有一間校車, 有幾間唔同校服的學生, 仲要係, 大中細都齊, 有埋中學d 哥哥架 !=@@

原帖由 KimB 於 11-9-26 11:56 AM 發表
bchi, weekend我開facebook俾阿仔睇, 佢見到bosco張相, 然後佢同我講, 佢識得呢個哥哥, 我問點解? 佢話一齊坐校車, bosco有幾次都坐係阿仔隔離, 仲同阿仔傾計, 果然有其母必有其子, 兩母子都咁like結交朋友 ...

原來大家都c 線架 ??? hohhoohoh

我同阿仔都係口水佬同口水婆黎架 kekekeke

係呢, 你去唔去bbq 架 ? :;pppp:

原帖由 KimB 於 11-9-26 12:35 PM 發表
我都好想去, 但10月5日已一早有約啦! 唯有寄望下次啦!

下次唔預你 :;pppp: :;pppp: :;pppp:
‹ 上一主題|下一主題