用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無2005年出生, 要係 2008年入讀KI的家長
go

有無2005年出生, 要係 2008年入讀KI的家長 [複製鏈接]

有無2005年出生, 要係 2008年入讀KI的家長

有學卷? 無學卷的選擇? 我好傷腦筋唔知點選擇, 聽D 家長講有學卷D 幼稚園要用活動教學, 或者 專題教學, K1-K3 一D 都唔身苦, 但上到小學就申苦都不知得了, 因為有好多野幼稚園都無教, 所以同佢地跟功課都好身苦! 我又想享用學卷! 真頭痛?

Re: 有無2005年出生, 要係 2008年入讀KI的家長

elainel_yll 寫道:
有學卷? 無學卷的選擇? 我好傷腦筋唔知點選擇, 聽D 家長講有學卷D 幼稚園要用活動教學, 或者 專題教學, K1-K3 一D 都唔身苦, 但上到小學就申苦都不知得了, 因為有好多野幼稚園都無教, 所以同佢地跟功課都好身苦! 我又想享用學卷! 真頭痛?

妳唔講都唔知有呢個分別. "根x園"實用唔到學卷啦.
其實係一家四口子

Re: 有無2005年出生, 要係 2008年入讀KI的家長

係呀,我問過佢地.佢地唔申請,  其實我都想選擇佢因為好多人都話好好.學費好似$2400左右(10期) 雜費不多, 校車比較貴? 你有無其他選擇?

根德園學費有咁平,我問過好以要成3千零幾!但係校車都好貴下,我有朋友讀緊都話幾好,所以我都想簡佢!

係呀,我問過佢地.佢地唔申請,  其實我都想選擇佢因為好多人都話好好.學費好似$2400左右(10期) 雜費不多, 校車比較貴? 你有無其他選擇?

我會報崇真國際班, 學費全日 $4750.00.
其實係一家四口子

我都選擇佢, 我都想找其他做後備, 如果"根"唔收都有其他選擇, 你有無其他選擇

我都選擇佢, 我都想找其他做後備, 如果"根"唔收都有其他選擇, 你有無其他選擇

first choice : 崇真國際班
second choice : 崇真主流班
其實係一家四口子
‹ 上一主題|下一主題