用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 playgroup~荃灣or青e~11個月大bb
go

playgroup~荃灣or青e~11個月大bb [複製鏈接]

playgroup~荃灣or青e~11個月大bb

有冇人知荃灣or青e邊到有playgroup俾11個月大ge bb架??
我女女而家就黎11個月大喇~好想帶佢反下呢d活動呀^^~
※嵐嵐豬之家※uplaod左studio d相喇 [size=medium]大家快d click入去下面個人資訊入面個網址到睇下啦~有bb衫賣呀~~↓↓↓↓

Re: playgroup~荃灣or青e~11個月大bb

我就幫個女報咗荃灣littleton,但係今個月26先至上堂,
我都係聽朋友講話幾好囉!
我係網上就聽過有d話幾好,但係學笆蕾舞就嫲嫲哋囉!
fannie

我個女都讀過Littleton,幾好架,尤期是Teacher Pat.

咁係邊到可以搵到d資料呀???
同埋幾錢呀?係邊到反呀?星期幾反呢?
thx^^
※嵐嵐豬之家※uplaod左studio d相喇 [size=medium]大家快d click入去下面個人資訊入面個網址到睇下啦~有bb衫賣呀~~↓↓↓↓

Can u tell me where ????

Littleton Discovery Playgroup Ltd.
電話:2940 0123. 荃灣 愉景新城購物商場. Discovery Park Shopping Centre, Tsuen Wan.

thx呀^^~
等我星期1打去問下先
‹ 上一主題|下一主題