用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07年入讀蘇淅幼稚園5月20日新生家長會
樓主: See
go

07年入讀蘇淅幼稚園5月20日新生家長會 [複製鏈接]

Re: 07年入讀蘇淅幼稚園5月20日新生家長會

畯畯B有cut同小小傷風,皮4大左d,但精神就好得不得了,所以問題不大。但佢成年無病過,所以緊張d。其實放書句果套衫又無話要放校服,所以我打算放普通衫。CD好似係比學生在家聽的,所以只要放書就應ok?唔通上堂一個學生開一部機咩?不過到時我地可以去06媽媽會那邊問下lo
我打算到時放一個星期假,你地會點呀?
明人不作暗事!

畯畯底子幾好喎,你平時比咩佢食,飲咩奶粉?我阿仔平均一個月睇1次醫生,3月個陣仲睇左3次醫生。佢已經咩都食,不過1日只係飲2餐奶,我同佢轉左卡洛塔妮呢隻牌子比佢飲,希望抵抗力好d。

我個日都有去家長會,真係好多人。

除左係學校訂校服外,你哋可以係北角馬寶道買校服ga,仲平,一套都係 $60-$65 到。不過校服質地好似有d唔同,而運動服一樣係毛巾質地。你哋可以去睇吓。

我到時唔會攞咁多日假,不過我老公會攞兩個星期假。

你知唔知幾時會知道編邊班?

我已經報左學校校車,係搭A 線。畯畯媽你有無報到學校校車。
See 寫道:
畯畯B有cut同小小傷風,皮4大左d,但精神就好得不得了,所以問題不大。但佢成年無病過,所以緊張d。其實放書句果套衫又無話要放校服,所以我打算放普通衫。CD好似係比學生在家聽的,所以只要放書就應ok?唔通上堂一個學生開一部機咩?不過到時我地可以去06媽媽會那邊問下lo
我打算到時放一個星期假,你地會點呀?

由細到大都係食雪印。不過我仔除了去街有時食下雪糕外,無零食同汽水(佢自己都唔會飲)算係食得好健康。零食係見我地有得食佢分一啖兩啖到。佢好食得玩得同訓得,所以都算ok。如果佢病,我就辛苦lo
、畯畯B坐B線校車。
明人不作暗事!
‹ 上一主題|下一主題