用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 課外活動導師的情緒問題
go

課外活動導師的情緒問題 [複製鏈接]

課外活動導師的情緒問題

請問你地子女課外活動的導師會否很情緒化,如遇到一些很情緒化的導師時,是否適合直接同導師表達呢?因我女兒的導師很情緒化,心情好就同你有傾有講(對學生,不願和家長說話),心情欠佳時就黑起塊臉,仲試過無理取鬧d學生.

Re: 課外活動導師的情緒問題

請問導師的年紀有多大? 是心智未成熟的原因嗎?

Dear sisterjo,
個導師大概25歲,心智成熟未我就唔知喇,跟本就沒有時間和家長溝通.個女今天上完堂,一放學就話個老師今天心情很差,沒有笑過,仲好大聲鬧人,但同學們不是犯了錯或顽皮,她說很怕老師鬧人喔!

Either make a complaint or quit.

Is it resonable to make a complaint about the personality of the tutor but not the teaching method? If I make the complaint, I must predict the condition becomes better, otherwise, it is not worth to do it. In additon, I won't make up the decision to quit just only because of the emotion of the tutor(Her teaching method is Okay). At school, the kids may also face these problems(teachers' emotion) , we can't just tell the kid to quit the school then.  
I really feel 苦惱 of this, I know it is a process of learning, but my daughter complaint these for  serveral times, how can I solve it?  :cry:      

如果導師情緒經常失控﹐根本就唔適合教學~

珠豬媽 寫道:
如果導師情緒經常失控﹐根本就唔適合教學~

同意,仲會令小朋友有樣學樣。

At school your are right our chiledren will have to face it and you cannot just quit.  But, this is extra curriculum, right?  The teachers at schools have standards, so we think that they all know what they are doing. For the tutor at centers, there are not standards, if  her emotion is unstable that means she
is not suitable for teaching.  I would complain and see if it gets better, if not then I will take my child out.  Good luck and Happy New Year!!!!

rystal

too bad!作為老師應該有愛心,連學生都覺得佢情緒化甘就唔係好榜樣!只係興趣班或者了解下先;如果影響亞女情緒就轉去另一地方學!好老師仍然有好多架!祝你好運! :wink:

Q蝦毛joba 寫道:
請問你地子女課外活動的導師會否很情緒化,如遇到一些很情緒化的導師時,是否適合直接同導師表達呢?因我女兒的導師很情緒化,心情好就同你有傾有講(對學生,不願和家長說話),心情欠佳時就黑起塊臉,仲試過無理取鬧d學生.

我覺得呢位導師好唔尊業,一位好的導師係唔應該將自己的個人情緒發洩係自己的工作上,雖然人都係一個有感情的動物,但當自己take得呢個工作時,就要對呢個活動或工作負責任,因為學生同家長係無必要去受導師氣。

我建議你先向導師反映,如冇改善或者佢覺得自己咁樣係o岩的,咁就再同學校 (或者有關方面反映),但反映時最好講出實質的例子同問題,解決呢件事,rather then針對性話:你點做導師架咁咁咁乜乜乜。
淡而無味

我個人覺得就算轉去其他地方學或者唔再上呢個活動,quit之前都應該同呢位導師反映佢的問題。
淡而無味

醒目開學勳章 貢獻勳章

我也會這樣做

Sadness 寫道:
我個人覺得就算轉去其他地方學或者唔再上呢個活動,quit之前都應該同呢位導師反映佢的問題。
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

因小朋友要考試,這幾天都沒時間上網,多謝晒咁多位d意見和分析.我已決定待3月的跳舞考試後就不再繼續了.離開前亦會向負責人反映.謝謝! :
‹ 上一主題|下一主題