用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問你們在哪裡買小學課本
go

請問你們在哪裡買小學課本 [複製鏈接]

請問你們在哪裡買小學課本

不可以提供你們在哪裡買學校書單上的小學課本

我還欠一本上學期 - 目標教材 - 學好普通話 1上 (第三版) and
三本下學期 - 教育 - 快樂做練習 1下1,2  + Time Publishing Learn with me General Studies W/B 1CD

謝謝幫忙

醒目開學勳章

Re: 請問你們在哪裡買小學課本

我在學校建議的書局買 - 偉x (T) 2383 1496在九龍城。小兒也是用Times Publishing的Learn with me! General Studies W/B 1CD,八月頭已買齊了所有課本。

Before I went to the 學校given's書局, I have already faxed to them with their given Fax Order Form, and they said they wouldl reserved for me for 1 week, but without that week, I went there and they said they have no more stock until Sept.

Now I only care on that 目標教材 - 學好普通話 1上 (第三版) for 上學期, but I still not able to find in some of the book store.

Just called 2383 1496 with line seem to engage all the time. 偉x what is the x, please? So that I can check for any other tel no.

Thanks for your information.

EmilyBB 寫道:
我在學校建議的書局買 - 偉x (T) 2383 1496在九龍城。小兒也是用Times Publishing的Learn with me! General Studies W/B 1CD,八月頭已買齊了所有課本。

我個仔都仲有2本作業未買到.
1---愉快學寫字,一上,新亞洲
2---NEW O.P.S.S listening,book 1,oxford(書局d人話呢本好舊,好少學校會用)

我問左幾十間書局都冇.如果有人去開書局可唔可以幫我問下有冇.
many many thx!   

有冇去過「天利行」睇

i think it's 偉發圖書公司 :

醒目開學勳章

無錯!是偉發圖書文具公司,另一個電話:2382 0195。

呢2間都問過,係冇既   
點算

醒目開學勳章

不如試吓這些書局:

http://www.classroom.com.hk/product/page.aspx?content=bookshop/details.html

Thanks EmilyBB.

Thanks I went 天利行 and I got the first term text book la.

[quote]
marskat 寫道:
有冇去過「天利行」睇

Try Try 天利行有限公司, 杰杰媽媽

杰杰媽媽 寫道:
我個仔都仲有2本作業未買到.
1---愉快學寫字,一上,新亞洲
2---NEW O.P.S.S listening,book 1,oxford(書局d人話呢本好舊,好少學校會用)

我問左幾十間書局都冇.如果有人去開書局可唔可以幫我問下有冇.
many many thx!   

簽名被屏蔽

小學課本, 吾係書商來學校購買, (還有折頭, 點解要自己出外買, 甘得意KA)....   

醒目開學勳章 王國長老

漢榮無小學書架
點解要自己買? 因為女女係後補生, 學校取錄女女時, 已經過左訂書deadline, 又唸住間書局只o係隔離街, 咪自己去買lor
點知連學校指定間書局都唔返貨

my girl's school does not have 書商來學校 to sell 小學課本 and we just have an order form given from our school to let ourselves to buy.

Mickey27 寫道:
小學課本, 吾係書商來學校購買, (還有折頭, 點解要自己出外買, 甘得意KA)....   

[img align=left]http://www.danasoft.com/sig/Eagle38.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題