用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣救世軍幼兒園是否真的好full
go

荃灣救世軍幼兒園是否真的好full [複製鏈接]

荃灣救世軍幼兒園是否真的好full

仔仔得1.5個月, 現在排, 2 years old是否可以入到學, 另有沒有面試架, 口碑及師資如何,      

醒目開學勳章

Re: 荃灣救世軍幼兒園是否真的好full

簽名被屏蔽

BabyChristy:咁我九月頭就去交FORM先. THANKS

+3金熱血 貢獻勳章

如果有時間, 你不如早D交FORM.  可以在佢個 website download 張 form, 填好就可以交.

christina 寫道:
BabyChristy:咁我九月頭就去交FORM先. THANKS

醒目開學勳章

我個仔兩個月就排, 而家都未有位, 上個禮拜佢地有人打電話來問我會唔會繼續排, 我說會, 又話因為太多人排, 佢地話出年二月會在深井開分校, 問我會唔會考慮.

8月尾的時候也有救世軍荃灣幼兒園的老師打電話給我,她說有計劃在2/07於深井開多一間,所以先做一些意見調查,大約12月就會再聯絡我們確實,我都希望可以開得成,咁有些人分流了過去,就不用等得太耐啦! 不過睇嚟荃灣區的需求都好大,好嘅幼兒園又唔多,開嘅機會可能都好大 救世軍都幾體恤我哋d等咗咁耐嘅家長呀    為咗我哋開多間喎,真係幾好 所以到時有機會,我都會俾bb去深井新校嗰邊 咁如果開得成,你哋會唔會有人過去呀?
‹ 上一主題|下一主題