用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝. ...
樓主: cmaxx
go

食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝. [複製鏈接]

Re: 食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝.

各位, Sorry, 我而家先上來呢個topic睇.

mamailoveu, Eye Q係BK有賣告啦, 你睇到未 ? 如果睇唔到, 你PM e-mail address我, 我send 俾你.  或者你要sale電話嗎, 你自己去問.

請問各位吃咗Eye Q的媽媽, 小朋友有進展嗎 ?  我仔只是一日吃一茶匙, 仲未見到成績.

mamailoveu 寫道:
Minnieluo

I want to know more details.  What is EyeQ?

Thanks

Hello,

食DHA是對腦部發展好,但不會改善自閉症的行為,

smallclound

Eye Q (EPA:DHA 4:1)

tbo 寫道:
想問有無媽咪知邊種DHA丸的DHA和EPA比例是4:1?我想比我個有弱聽的小朋友(1 year old)食。Thanks!
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

Kmwun,
Sorry, does Eye Q has more EPA than DHA?  I want to find one brand with more DHA.  Thanks.

tbo

Yes, Eye Q's EPA is more than DHA, compare to other brands usually will have a ratio of 3:2 (EPA:DHA).  

tbo 寫道:
Kmwun,
Sorry, does Eye Q has more EPA than DHA?  I want to find one brand with more DHA.  Thanks.

Hi

Do you know where I can buy this?   Do we need doctor's prescription?

Please help, thanks.

請問有那位媽咪的小朋友吃了 Eye-Q 之後有明顯的改善呢?  要吃多久才見效? 對專注力不足及讀寫障礙是否真的有幫助呢?

希望各位媽媽能提供多些意見, 謝謝!

Hi Kmwun,

Please pm the contact to me.  Many thanks!!
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

healthykat

pls check pm !

healthykat 寫道:
Hi Kmwun,

Please pm the contact to me.  Many thanks!!

mamailoveu

no need for the doctor's prescription.  pls check pm for the sales contact.

Hi

Do you know where I can buy this?   Do we need doctor's prescription?

Hello Kmwun,  

Thanks for your information!
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

Thanks Kmwun

I got your message in PM.

mamailoveu

kmwun 寫道:
mamailoveu

no need for the doctor's prescription.  pls check pm for the sales contact.

[quote]
Hi

[/quote]

如果這個是真的,那麼所有自閉學生,不論智商,都可以真的融合到主流學校去了!那些特殊學校,那些ART(自閉輔導教師)都可以早D摺埋!

睇清楚d啦你 人地話改善咋 唔係 仙丹 好番呀!  

citadel 寫道:
如果這個是真的,那麼所有自閉學生,不論智商,都可以真的融合到主流學校去了!那些特殊學校,那些ART(自閉輔導教師)都可以早D摺埋!

真係頂你唔順!餐餐比人鋤至鍾意!抵你   

citadel 寫道:

I Love AH :-D :-D

Interested party, pls PM me.

IceCrm

我諗你入錯版啦, 你去返二手市場啦............

$490元一樽日本版 = 2樽香港版, 即係245元一樽香港版, 如果我夾埋d朋友買多幾樽有優惠, 再用埋vip計, 都係300元一樽..............

再者, 係日本買, 都係吾駛300元一樽有120粒

剛巧路過, 請問EPA有甚麼好處? 我囝囝食緊DHA。

A kid, try Eye Q la.

kmwun,

I started to give my sons Kawai Kanyu Drop lately, do you know if they have DHA or EPA? I thought fish oil would have DHA and EPA too. Why A kids need EPA more? Sorry for so many questions.

Pamam

‹ 上一主題|下一主題