用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝. ...
樓主: cmaxx
go

食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝. [複製鏈接]

Re: 食DHA是不是可以改善自閉症?請提供,謝謝.

Charolotte_Hung

我有興趣一齊訂, 我想要2樽.
如果最後真係無其他媽咪訂的話, 我地可以各要多1樽(只係提議), 咁就仍然訂得成. 就再睇多幾日, 希望有媽咪都要啦.

有問題就pm我, thank you.

mamee

hhmami

pls check pm !

hhmami 寫道:
Dear kmwun,

My son has taken eye Q capsule for 3 months.  Would you please pm me the details of the sales since I want to ask him if I can have some samples of "smooth" & "liquid" to try?

Thanks a lot!
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

cy101

cy101 寫道:
Kmwun,

Pls check pm.  Thanks!

Fatherofdaughter

Fatherofdaughter 寫道:
Dear Kmwun,

Would pls pm me the sales contact too? Many thanks!

醒目開學勳章

mamee 寫道:
Charolotte_Hung

我有興趣一齊訂, 我想要2樽.
如果最後真係無其他媽咪訂的話, 我地可以各要多1樽(只係提議), 咁就仍然訂得成. 就再睇多幾日, 希望有媽咪都要啦.

有問題就pm我, thank you.

mamee

mamee, Charolotte_Hung,

i want to try one bottle,  pls count me!

Charlottee_Hung,

不如大家list個名la,咁樣好難計喎! 好唔好?

集體 order Eye-Q

1. gobbytse ~~ 2 樽 capsule

*How much啫?   

醒目開學勳章

2. cy101 - 1 bottle

cy101 寫道:

2. cy101 - 1 bottle

Dear Charlottee & all mama

我見Charlottee要3樽, gobbytse要2樽, cy101要1樽, 即係已經6樽. 個優惠買7樽先最抵, 所以我決定自己買. 這樣你們應該容易計一些.

希望大家既小朋友食左eye q都有顯注進步.

mamee

cy101 寫道:

1. cy101 - 1 bottle

sorry! 價錢問題,我都係唔要住la      sorry! sorry!

cy101 & mamee,

order Eye-Q capsule 180's

2. mamee - 1 bottles
3. Charlotte_Hung - 3 bottles

*如mamee 可多要 1樽,我也可以再要多 1樽(共4樽),請兩位check pm。

order Eye-Q capsule 180's

2. Charlotte_Hung - 3 bottles

Dear Charlotte

order Eye-Q方面已經不必了, 因為我自己已經向sales訂左2樽(因為我本來一直想買2樽). 希望下次有機會再 一齊group order.

另外, 已覆pm.

mamee

Hi Kmwun, please pm me the contact. Thanks in advance. ~ YRaymond

DOUGLASMAMA 寫道:
請問Eye Q對小朋友的食慾有沒有幫助,小兒每次只是付吃小小,五歲人仔只得30磅,有沒有方法.     

我就唔覺個仔食慾好左, 不過食EYE-Q頭個12個星期, 可能DOUBLE左劑量, 所以有重到1-2磅.
Carson's birthday in January 2000.

YRaymond

YRaymond 寫道:
Hi Kmwun, please pm me the contact. Thanks in advance. ~ YRaymond

kmwun,

可否pm sales 的資料比我呢? Thanks!

fairy_hk

kmwun,

Pls send me info are also. Thank you very much.

cmaxx / fairy_hk

kmwun
   講開又講,我嘅EYE-Q會係聖誕節期間開始食,如果我都ok嘅,你是否同我join埋一齊訂呀
[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

joey媽媽

我要check吓存貨先,因為仔仔暫時都係一日兩粒,無食足。另外個sales俾咗少少Eye Q smoothes的俾仔仔試,我可能會俾仔仔轉食smoothes一段時間,等佢補番d份量至轉番食丸。話時話我買咗d大人食嘅魚油丸,Eye Q EPA:DHA係4:1,大人版係6:1,自己都補吓先。

joey媽媽 寫道:
kmwun
   講開又講,我嘅EYE-Q會係聖誕節期間開始食,如果我都ok嘅,你是否同我join埋一齊訂呀

Kmwun

我路過

聽人講, smoothes有防腐劑, so.........肯食丸, 不如比佢食丸算啦

‹ 上一主題|下一主題