用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳廣場比諾幼兒園 好唔好呢?? 請比d 意見我啦... ...
go

將軍澳廣場比諾幼兒園 好唔好呢?? 請比d 意見我啦... [複製鏈接]

將軍澳廣場比諾幼兒園 好唔好呢?? 請比d 意見我啦...

各位,
我昨日剛同囝囝報左佢地既playgroup, 見到間學校好大, 好似幾好咁..見到d 同學仔好開心咁(因為佢地有extend 放學時間), 而學費都好合理, 我想問下你地有冇小朋友讀緊, 可否比d 意見我...

我原本一心諗住報富康既得寶..不過想睇多幾間...!! 唔該..

Re: 將軍澳廣場比諾幼兒園 好唔好呢?? 請比d 意見我啦...

Hi smilebaboo,
我都諗住同呀女報出年的n1, 我都有問過人, 佢地話依家比起初期時已改善了, 而且附近都無咩選擇, deborah 就貴d.......
你諗住報full day or half day.....Playgroup 如何? 

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

Re: 將軍澳廣場比諾幼兒園 好唔好呢?? 請比d 意見我啦...

mokchingyin0910
如果報比諾我諗我可能會比bb 讀全日...因為出年我會請新工人, 我驚新工人唔識同bb 玩...因為下午學校會有導師同bb 玩下, 咁就好似等於playgroup, bb 可以學下野...!!  不過開頭我會比佢返半日先..因為佢地話隨時可以轉返全日喎...!

如果 deborah 我會比佢返only  半日...因為全日都幾貴, 咁我會同bb 出去返下playgroup...

我都係剛報左playgroup 咋..will start his course next saturday, 等我上完堂我再update 下你啦...

mokchingyin0910 寫道:
Hi smilebaboo,
我都諗住同呀女報出年的n1, 我都有問過人, 佢地話依家比起初期時已改善了, 而且附近都無咩選擇, deborah 就貴d.......
你諗住報full day or half day.....Playgroup 如何? 

‹ 上一主題|下一主題