用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想請問地利亞幼稚園(美孚)好唔好?
發新帖回覆
go

想請問地利亞幼稚園(美孚)好唔好? [複製鏈接]

1.想請問英文語景非常好?

2.多net嗎?

3.師資穩定有愛心?英語口音標準?
4.活動教學易吸收?
謝謝各位用家既回覆:)

0    0    0    0

除咗佳寶,老師冇愛心又口衰,呼喝家長

仲淹范 發表於 24-1-2 14:48
除咗佳寶,老師冇愛心又口衰,呼喝家長
請問是用家嗎?可以再分享多啲嗎?謝謝

回覆樓主:

K1就狐理K2就姓王既,冇愛心跟紅頂白,互相係度講我個仔壞話
校長又冇牙力;幸好果陣疫情少返學;22年都轉校唔讀k3

生日會買晒啲薯片大蘋果,、零食影相後唔見晒;你話去邊

請問仲有無其他用家?想知多啲不同用家既意見,謝謝。

回覆 tsoiabby 的帖子

我囝讀緊K2,暫時冇出現過樓上呢個情況…我哋家長group都係有讚冇彈。
1.每人要求/標準唔同,因為我哋屋企冇語境,所以我覺得佢語境好。
如果係英語家庭,應該覺得好一般。
2.唔多net,眼見3個net,但係本地老師都係英語教學。
3.我覺得老師有愛心,英語口音標準。
4.我囝就吸收得幾好,我之前都有係其他post分享。

1.想請問英文語景非常好? 全EMI教學,60%以上係non-Chinese Student
2.多net嗎?一半一半,不過上課基本係全英語

3.師資穩定有愛心?英語口音標準?有愛心,英語口音唔識同你講,每個地方的人都會帶自己的口音。
4.活動教學易吸收?如果係全動型小朋友會覺得返學好開心
謝謝各位用家既回覆:)

講多少少,有幾位老師的仔女之前都係在地幼返學

ymyyy 發表於 24-1-11 03:54
回覆 tsoiabby 的帖子

我囝讀緊K2,暫時冇出現過樓上呢個情況…我哋家長group都係有讚冇彈。
謝謝回覆:)

newtonau 發表於 24-1-12 11:33
1.想請問英文語景非常好? 全EMI教學,60%以上係non-Chinese Student
2.多net嗎?一半一半,不過上課基本係 ...
謝謝回覆:)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊