用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 十月term break
樓主: kochiyee
go

[英國] 十月term break [複製鏈接]

cfs 發表於 23-4-28 21:02
訂好晒係英國香港東京香港英國,全程國泰,用英國去東京的fare可以賺個stopover香港。香港及東京每度留一 ...

呢個又真係好正喎 !

yuyueng 發表於 23-4-28 08:50
就算夠十八歲都唔比既原則上,因為如果遇到咩事Guardian又處理唔到,起佢地立場來講比你去真系百害而無一利 ...

我係搵咗WHG....有人話好有人話唔好,睇嚟都要畀阿仔試下睇下先知,唔好都要用一年....我都有叫阿仔識下啲boarding同學, 有伴都好啲

kochiyee 發表於 23-5-2 14:13
我係搵咗WHG....有人話好有人話唔好,睇嚟都要畀阿仔試下睇下先知,唔好都要用一年....我都有叫阿仔識下啲bo ...

就算同一間Guardian公司,都要視乎個Local manager好唔好。

yuyueng 發表於 23-5-3 10:40
就算同一間Guardian公司,都要視乎個Local manager好唔好。

係呀,每個學生/家長要求唔同,環境唔同,明白好多嘢都不能一概而論,但是真心多謝你和這裡的過來人詳細解答我的疑問(emoji)(emoji)(emoji)等我知道應該要留意同考慮D乜(emoji)(emoji)(emoji)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊