用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 升學顧問
樓主: JoJobama
go

[英國] 升學顧問 [複製鏈接]

longlokma 發表於 22-7-19 09:48
我知可能得罪ek好多人, 但真係好難頂仲叫over廿歲嘅仔女做小朋友  次次等人問先至講返佢啲仔女原 ...

講得啱,喱樣稱呼我和阿仔就算閂門都接受吾到

ahmi 發表於 22-7-19 01:24
見好多agent都列出相同的大學可面試,請問仲有冇需要再了解邊間容易安排到向心儀大學面試,還是不會相差太 ...
大嗰幾間啲職員其實都係相互認識,你心儀嗰間,如果係冷門大學,佢無做,好多時佢哋會介紹你俾同行。

王家爸爸 發表於 22-7-19 11:09
大嗰幾間啲職員其實都係相互認識,你心儀嗰間,如果係冷門大學,佢無做,好多時佢哋會介紹你俾同行。 ...

謝謝

longlokma 發表於 22-7-19 09:48
我知可能得罪ek好多人, 但真係好難頂仲叫over廿歲嘅仔女做小朋友  次次等人問先至講返佢啲仔女原 ...
又岩,18歲前都免強可以小朋友,我仔,我孩子...18歲之後就係成年人了.仔都生得喇,真係可以叫小朋友個小朋友了上大學都識自己申請學校,無奶油Master仲要媽媽陪去教育展,應該同女朋友去之後一齊申請一齊讀......生埋個孫先返.....遠左小小tim

多謝咁多位JM 意見. 我好小上EK, 見的JM 寫小朋友所以才寫小朋友. 如打擾大家, 講聲唔好意思.

‹ 上一主題|下一主題