用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園K1 second in
go

學之園K1 second in  

我啱啱收到通知,唔知大家收到未?請問有啲乜嘢注意

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

茲通知閣下 貴子女毋須參加第二次面試,請於2021年12月17日上午9時至12月20日於本園網頁查閱面試結果,獲取錄的申請人將獲另函通知。如有任何差異,所有面試結果以本園發出之註冊信為準。

奧運分校。

係唔係即無機會啦?呢個通告我理解唔到。

回覆 lucylucky616 的帖子

奧運,點入?

tim6851 發表於 21-11-22 11:48
回覆 lucylucky616 的帖子

奧運,點入?
同凱帆校好似同一個地方?

回覆 dmms 的帖子

毋須參加第二次面試,但又叫你12月17日上午9時至12月20日於本園網頁查閱面試結果,即係點?

回覆 tim6851 的帖子

係唔係收到 second in通知的多數係大B?

lulu1420 發表於 21-11-22 12:04
回覆 dmms 的帖子

毋須參加第二次面試,但又叫你12月17日上午9時至12月20日於本園網頁查閱面試結果,即係點? ...
應該好大機會唔得

回覆 lulu1420 的帖子

係囉,想問係咪係無2nd in都係咁樣?

回覆 dmms 的帖子

我都係收到甘樣,即係REJECTED?

brownyam 發表於 21-11-22 12:36
回覆 dmms 的帖子

我都係收到甘樣,即係REJECTED?
係呱…..

回覆 dmms 的帖子

我都係咁,我都R晒頭!
想問係唔係多數細B都無得second in?

回覆 dmms 的帖子

do you confirm it with school directly this means rejection?

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

如果無通知就應該Rejected了,除左有哥哥姐姐讀緊,就唔洗有2nd in... 聽講2nd in 都係見家長為主, 所以有哥哥姐姐讀緊都唔洗2nd in

回覆樓主:

11月細b, 無second in.

唔需要second in即係冇行,除非有家姐哥哥讀緊,呢個係學之園一貫嘅答覆。

回覆 enna_tm 的帖子

Is it? I dropped them an email earlier asking about it and just got reply saying final result is not settled yet,

九月尾細B冇second in