用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 訂了Testing for All, 但決定延遲出發,需要通知改期嗎 ...
go

[英國] 訂了Testing for All, 但決定延遲出發,需要通知改期嗎? [複製鏈接]

申請時填報的地址會有人代收, 須要通知Testing for All 延遲出發嗎?
   1    0    0    0

woodylam 發表於 21-9-20 21:30
申請時填報的地址會有人代收, 須要通知Testing for All 延遲出發嗎?
有人代收,其實無所謂,不過如果係我,延遲多過一兩日,我都會通知 Testing for All,免得佢哋以為寄失咗。

佢地未send 個Test出黎都可以更改日期同取消get refund,你未決定到幾時上機?你可以問下佢地,我8月尾Book過佢地,不過後來原來學校已經代寄宿生訂左Test,所以我send Email去cancel,2日就退番錢落credit card度。

回覆樓主:

已決定先cancel, 有確定出發日期先再book, 謝謝兩位意見!

woodylam 發表於 21-9-21 20:49
已決定先cancel, 有確定出發日期先再book, 謝謝兩位意見!

我個女啱啱改咗期遲三日出發,因為Test bag已寄出, 我哋沒有取消,照正常提供Test 2 Booking記錄,香港出境英國入境完全沒有問題。

利申:今日剛剛抵達英國

‹ 上一主題|下一主題