用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 宣幼am vs 紅磡LH pm
go

宣幼am vs 紅磡LH pm

兩間都好想讀,煩惱中,應該點揀好?

是不是call waiting 話俾offer?

carrot12 發表於 21-5-10 10:14

Yes

carrot12 發表於 21-5-10 10:14

我覺得如果日後想讀宣小就揀宣幼,否則就LH。。不過宣幼係am, 我鍾意am,時間好用好多。。(引用錯左,我諗住係覆樓主)

回覆 comeonbabies 的帖子

問吓自己係咪鍾意宣小?  如果唔係的話我會揀LH
我有幾個朋友讀LH, 佢哋都稱讚學校教得好好,有今年考小學的都考得唔錯

Am 時間真係好用好多
多機會入到宣小又係一間好好既小學
你唔中意宣小或者要考其他直資咪LH

comeonbabies 發表於 21-5-8 14:58
兩間都好想讀,煩惱中,應該點揀好?

LH考小出路會闊好多啵!SC KV LH考入宣小亦都唔難。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主按:含有PM回文,請看基本版規第一項
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~