用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 石門衍卓教育vs苗成長教室
樓主: C831
go

石門衍卓教育vs苗成長教室 [複製鏈接]

回覆樓主:

我的小朋友是普通券幼。
由上年開始報讀衍卓Ms Lee面試班。由石門一路讀到去尖沙咀。

Ms Lee好有耐性, 教小朋友面試技巧亦好有用。家長既提問佢亦盡力幫忙。
我們暫時已有5間offer..我好推介衍卓教育。

**非打手**百份百用家。

yip91188 發表於 20-11-17 00:41
我的小朋友是普通券幼。
由上年開始報讀衍卓Ms Lee面試班。由石門一路讀到去尖沙咀。

我小朋友去過佐敦樂x 做評估 (評估完係咁話你小朋友點唔掂)
又喺九龍塘一間專做面試班的中心上左半年(老師完全冇 follow up)
之後先轉去 Miss Lee 到
Miss Lee 真係好用心教小朋友,鼓勵家長要相信小朋友能力,每次課後都會同家長 update 小朋友表現

真係好感恩搵到好嘅老師

我唔敢講小朋友考到學校係因為上左面試班。我相信面試班只係輔助,小朋友底子同父母平時教養更重要。

但考小一過程中,父母都會驚同迷失,哩個時候,有個人比意見好重要。而我覺得 Miss Lee 哩方面做得好好。

兩間都上過,想小朋友開心有自信就Miss Lee 啦...

cy372818 發表於 20-11-17 10:48
兩間都上過,想小朋友開心有自信就Miss Lee 啦...

thank you,但miss lee 是否教in k1面試班較有經驗?

C831 發表於 20-11-17 10:51
thank you,但miss lee 是否教in k1面試班較有經驗?

我見佢有K1面試班。但個時我無上。
我覺得Ms Lee小一面試班也教得好好。
‹ 上一主題|下一主題