用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點樣可以睇到指定嗰間學校嘅討論版面? ...
go

點樣可以睇到指定嗰間學校嘅討論版面?

轉咗新版後揾嚟揾去都找到指定嗰間學校嘅討論版面,想知道搬咗响邊度可以睇到?
(我個人覺得這些討論資料好有用吖)

謝謝!

vincielau 發表於 20-4-9 14:43
轉咗新版後揾嚟揾去都找到指定嗰間學校嘅討論版面,想知道搬咗响邊度可以睇到?
(我個人覺得這些討論資料 ...
你好,建議使用首頁的搜尋器找尋相關學校主題,然後進入該學校討論區並收藏,以便再次進入瀏覽,謝謝 !

特派員 發表於 20-4-9 16:20
你好,建議使用首頁的搜尋器找尋相關學校主題,然後進入該學校討論區並收藏,以便再次進入瀏覽,謝謝 ! ...

謝謝你的解答!現在略知怎樣使用,但係仲有啲唔明,想睇吓我有無做漏乜嘢?
(見圖)
1)搜尋後個結果資料,一次過出埋小一選校,小一雜談的討論,其實我响學校依邊睇就係唔想睇咁多其他嘢,咁同我响版面用搜尋有乜分別,如果現在係用這方法獨立搜尋個別學校資料咁就有啲混亂。

2)搜尋出嚟嘅資料日期好似唔夠update,2008年嘅post排到好前,我諗咁耐嘅資料都未必有用。

3)另外想問一問係咪依家無得响學校版面出帖?
謝謝!

你好,我們會將閣下意見向負責產品開發之部門反映,謝謝支持 !

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

各位

用網頁版係頭像隔離有條 bar,按「討論區」就會去到大版面,一路拉落去會有晒小學同幼稚園校區入口

https://www.edu-kingdom.com/forum.php

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~