用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 熊熊兒童合唱團好嗎???
go

熊熊兒童合唱團好嗎???

熊熊兒童合唱團好嗎???

有無mama比小朋友join左呀!!!!好唔好???
可以比d意見嗎????

Re: 熊熊兒童合唱團好嗎???

我囝囝join了差不多一年,他十分喜歡去上堂呢! 敎佢個班的老師又好nice, 每一堂都跟小朋友打成一片, 又唱又跳好開心o架!
重有幾多機會比小朋友參加演出, 不過要額外多費時間去彩排.

我都想比我囝囝join呀.....

你係邊間上堂呀!!!!

toby豆 又係我呀! 我個仔又係好like 唱歌, 吾知係咪同係york 度成日唱 rhymes 多有關呢 !!!

bebe1217

係咩......     
你小朋友讀幾年班呀!!!

你仔仔在那間centre上堂? 除了跳舞及唱歌, reception那位小姐告訴我還有司儀及話劇訓練? 是不是嗎?

謝謝!
Angela

can you pm telephone no to me.

thk

[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]