用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Think / York / Manhabit /Baptist Oasis
go

Think / York / Manhabit /Baptist Oasis [複製鏈接]

而家好煩惱.....唔知點選擇好...
岩岩交左$970 比York 同 MH 就收到 Think X_X"
有冇家長可以比少少意見?

九龍塘 Think (AM)
Baptist Oasis (AM)
美孚 York (AM)
九龍塘 MH (PM)
   0    0    0    0

奧基冇校車去大圍,變左我諗都吾洗諗.... MH... 我由open day到interview感覺都麻麻,所以我又冇諗...
Gailiee本來好鐘意,但冇校車去大圍,灰左...
宜家仲有think 同Anfield係手.... 你係我chose咩好?
By the way, York打黎問我做咩吾報.... 有d怪....

starryling 發表於 18-11-19 23:10
奧基冇校車去大圍,變左我諗都吾洗諗.... MH... 我由open day到interview感覺都麻麻,所以我又冇諗...
Gail ...

Oasis 有一架校車去沙田大圍 (大圍咩位置唔太清楚)
但因為要過隧道
所以車費會較貴 ($2000)

en_lau 發表於 18-11-17 22:09
而家好煩惱.....唔知點選擇好...
岩岩交左$970 比York 同 MH 就收到 Think X_X"
有冇家長可以比少少意見?

我都係有think 同york
最後我選擇左York
‹ 上一主題|下一主題