用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k2 ...
樓主: 袓安
go

大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k2 [複製鏈接]

Re: 05禮賢k1

各位明天學校見
[url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]

See u all tomorrow!

AM :
禧媽媽(囝囝) -- 禧禧
均媽媽(囝囝) -- 均均
彤媽媽(囡囡) -- 彤彤
車厘子(囝囝)--源源

PM :
Katieman(囡囡) -- Ashley
glory(囝囝) --樂樂
yukmama(囝囝) --Nick
yykid(囝囝) -- Anson
[url=]www.youngnutrition.net[/url]

AM :
禧媽媽(囝囝) -- 禧禧
均媽媽(囝囝) -- 均均
車厘子(囝囝)--源源
宛媽媽(囡囡) - 宛宛

PM :

幼勇同幼信其中一位班主任係李老師,
而幼愛同幼望班其中一位班主任係嚴老師,
一班兩位班主任到下學期會對調!!

兩位老師上個學年都係我囡的幼勇班的班主任, 上學期係嚴老師做主力, 下學期就到 李老師做主力!!  

今日我都返過去, 但係佢哋兩個今日都冇返!!  

penpen
我記得你, 你之前解答過我問題架!! tks

AM:
禧媽媽(囝囝) -- 禧禧 (幼勇班)
均媽媽(囝囝) -- 均均 (幼勇班)
車厘子(囝囝)--源源

PM :

今日註冊完,已知囝囝讀
[url=]www.youngnutrition.net[/url]

今日去交學費又唔記得貼相;又寫錯老公個聯絡電話唔記得改...唉呀~一塌胡塗@@不過比支票攞名牌o個陣覺得好感動,覺得小朋友終於大個喇~(我個女冇讀n1,第一次係反應大DD )
嘻嘻~買左兩件背心,一套最細碼運動衫褲,一陣放工拿臨返去比佢試下先@v@

禧媽媽,
我下午先去,都好難見到面 8月26日你去唔去?

yykid,
hello~我個女同你囝囝同班呀!又係"A"字頭o既英文名^^
多多指教!

UPDATE~
AM:
車厘子(囝囝)--源源

PM :
Katieman(囡囡) -- Ashley (幼望班﹞
yykid(囝囝) -- Anson (幼望班﹞

禧媽媽,
洗咩客氣! 我哋既小朋友會在同一間學校讀書, 大家都係同學仔嘛~~  

katieman,
見到你咁論盡, 好搞笑, 我果時買咗校服何止試, 仲即刻影埋相添~    你俾支票都咁感動, 到開學你咪鬼感動到喊埋出黎! 嚇親阿囡呀!! 我囡果時都冇讀過nursery或者任何playgroup, 仲要係細囡(9月),好彩阿囡都冇喊過, 連第一日自己搭校車都冇喊, 可能我之前俾得心理準備佢夠掛~  

katieman
26/8 我會去呀, 你呢??
今日買校服果陣, 佢問我要新/舊款?? 我梗係要新款喇, 你呢??

penpen
hahah......
katieman 話交支票果陣好感動, 我話佢之後, 每個月睇番本"紅簿仔"有排感動呀    

我重大懵呀!  竟然忘記左今日去登記呀!  因為之前病到傻下傻下, 今日先返工, 完全忘記已經係8月啦!

好彩學校打比我咋!  佢重問我讀唔讀, 唔讀會通知後補生呀!

今日專登帶埋囡囡到操場跑下, 熟集下環境, 咁啱老師開了幼愛班的課室, 我梗係無走雞入去參觀下, 但係印象無我想像中的好,

禧媽媽:
買運動衫時我都係同你咁唸, 梗係買新款啦, 我估無人買舊款掛

Allie:
咁都唔記得? 好彩學校 double confirm 咋

UPDATE~
AM:
車厘子(囝囝)--源源
Woon-Woon(囡囡) -- 楚媛 (幼愛班)

PM :
yykid(囝囝) -- Anson (幼望班﹞ [/quote]

Re: 2005九龍禮賢k1家長請進^-^

彤媽媽(囡囡) -- 彤彤 (幼勇班)
車厘子(囝囝)--源源

PM :
[url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]

penpen,

你囡囡好叻呀! 無喊過.

唉!我囝囝巳經讀

Allie,
haha~其實我都係7月31日o個晚先醒起第二朝要比$$咋有我陪你咁失魂~~

禧媽媽,
運動3我梗係買左新款 8月26日我會去呀!早少少放工過去^^到時約你丫~你禧禧9月5日邊個陪返學?

penpen,
我都係咁影相,重猛用mms sent比親戚朋友 ~好鬼死高興:

AM:
車厘子(囝囝)--源源

PM :
glory(囝囝) --樂樂 (幼望班)

禧媽媽, woon, katieman
尋日買運動衫, 我見新款個領位比較窄, 所以揀左舊款添

katieman, yykid
好橋呀......暫時我下午班既都係幼望, 希望yukmama既仔仔都係就好啦  

penpen
尋日我都有留意幫我地下午班登記果位老師, 心想, 唔知會唔會係班主任呢

glory 寫道:

禧媽媽, woon, katieman
尋日買運動衫, 我見新款個領位比較窄, 所以揀左舊款添

其實新舊款都係一樣o者,最緊要o岩著~

AM:
車厘子(囝囝)--源源

PM :
yukmama(囝囝) --Nick (幼望班)

Hi, Katieman, glory, yykid

我都是幼望班,我想問下2/9 and 5/9妳地會唔會同小朋友一起返學上堂呀?

Hi all 05K1 同學仔,

大家好!  我囡囡”欣欣”係下午幼信班.

終於註左冊啦!  不過買唔到校服.  要2/9先有得買.  不過運動衫就可以自己去買.

woon woon, 我個仔同你個女一班喎! 不過點解咁少幼愛班ge?

AM:
車厘子(囝囝)--源源
Allie (囝囝)--軒軒(幼愛班)

PM :
yukmama(囝囝) --Nick (幼望班)
‹ 上一主題|下一主題