用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼兒園 !!!!!將軍澳playgroup 比較 for 9-24months!!!
發新帖回覆
go

!!!!!將軍澳playgroup 比較 for 9-24months!!!

!!!!!!!將軍澳playgroup 比較 for 9-24months!!!!!!!

lowbbfai 發表於 18-3-21 00:58
!!!!!!!將軍澳playgroup 比較 for 9-24months!!!!!!!

上過一個Miss Bonnie自己搞係將軍澳會所活動室舉行,吾貴。不過佢吾係好多時間,幾full。 你有興趣可pm我contact.

我囡囡係調景嶺雅惠國際幼稚園上...D 老師幾好, 都好有心教, 小朋友都好enjoy, 有興趣想知多D可以PM我..

lowbbfai 發表於 18-3-21 00:58

呢個Miss Kara 好好經驗,而且收費超平,之前BB成日亂丟玩具,佢教嘅方法令BB好快改甩問題,佢另外仲教緊幼稚園pg,所以可以緊貼學校要求

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006524381818

dentistry 發表於 18-10-26 17:51
呢個Miss Kara 好好經驗,而且收費超平,之前BB成日亂丟玩具,佢教嘅方法令BB好快改甩問題,佢另外仲教緊 ...

個人覺得佢

andyan324 發表於 18-10-27 14:47
個人覺得佢

㸃解呀?

我知佢課程係同幼稚園合作,所以好貼近幼兒心理及肢體發展,我覺得好好喎

dentistry 發表於 18-10-26 17:51
呢個Miss Kara 好好經驗,而且收費超平,之前BB成日亂丟玩具,佢教嘅方法令BB好快改甩問題,佢另外仲教緊 ...

想知雅惠playgroup好無呀?幾錢一堂?

童彤媽媽 發表於 18-10-24 15:58
我囡囡係調景嶺雅惠國際幼稚園上...D 老師幾好, 都好有心教, 小朋友都好enjoy, 有興趣想知多D可以PM我.. ...

我有興趣呀 但我pm唔到人><可pm我嗎

SS0716 發表於 18-11-5 09:46
回覆 ivythepooh 的帖子

Grace garden playgroup is very good, my son studied playgroup till now K.1,  ...

想報呢間,可pm嗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊