用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 書展-教科書
go

書展-教科書 [複製鏈接]

書展-教科書

請問大家知唔知書展有無小學的教科書賣呢? 如果有的話,明天便不回校買書了,因為只有9折. 書展通常有8折或以下.

謝謝!

Re: 書展-教科書

梗係唔會有啦....

最多都係ladybird reader同補充"鍊"習就有.

TERESA
噢!真失望!

不過,我見佢張書單有好多係WORKBOOK, E.G.

1. PRIMARY LONGMAN EXPRESS WORKBOOK 3A
2. CLASSROOM HANDWRITING BK. C (2004 EDITION)
3. 啟思中國語文習作簿三上,第一,二冊..... 等等

好似平時在書店都買到的練習咁. D書就無,你估以上D練習有無LAR!!

THANKS!

CLASSROOM HANDWRITING BK. C (2004 EDITION)

呢本係copybook, 我記得有見過.

i remember exercise book would be sold in book fair but i am not sure you can find what you want there

補充練習就有,教科書同作業就肯定冇,你估d出版社傻架!!!

唯有比學校剧啦,真係慘,上學期
要1300元書薄費,要慳d先得.

多謝大家拍醒我.

早知在學校買咪算LOR! 今次真是偷雞唔到"舌"車費     
‹ 上一主題|下一主題