用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 12校網 各位高見
樓主: joysic
go

12校網 各位高見 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

可以擺晒甲123,但小心擺
舉個例子,甲1喇沙甲2華仁甲3油天,無問題呀,搏下之嘛,仲可以叩門用tim。
但有人傻傻下12網甲123,跟乙部排:軒官寶血雲官。
咁甲2寶血、甲3雲官,其實有一定機會。
如果中左甲三雲官,咁乙部就全部唔會process,是為技術性錯誤,之前曾經發生過。

Charlotte_mom 發表於 16-9-13 11:29
舉個例子,甲1喇沙甲2華仁甲3油天,無問題呀,搏下之嘛,仲可以叩門用tim。
但有 ...

坊間好多咁既情況出現....真係派咗甲3,啲2,3線學校..佢仲以為自己中乙3...

Charlotte_mom 發表於 16-9-13 11:29
但有 ...
其實每年所謂羅生門派位事件, 不少都係呢D低技術錯誤所導致

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 16-9-13 11:44
其實每年所謂羅生門派位事件, 不少都係呢D低技術錯誤所導致
係,百份之99.99

版主、 非常清楚明白tks.

引用:可以擺晒甲123,但小心擺 舉個例子,甲1喇

原帖由 Charlotte_mom 於 16-09-13 發表
但有 ...
如果我甲二三都擺一線學校(明知唔會抽中,但no harm照擺), 會否影響我乙一的排名次序?

醒目開學勳章 王國長老

mschu 發表於 16-9-13 18:35
如果我甲二三都擺一線學校(明知唔會抽中,但no harm照擺), 會否影響我乙一的排名次序?

...

無關係
‹ 上一主題|下一主題