用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SC PN interview 流程
樓主: Cutekillq
go

SC PN interview 流程 [複製鏈接]

回覆:SC PN interview 流程

安排亂到離譜,老師態度又不友善
即走無in
都唔明教學都咁既態度,多人申請就特別巴閉

引用:安排亂到離譜,老師態度又不友善 即走無in+

原帖由 my_lau_wong 於 16-01-22 發表
安排亂到離譜,老師態度又不友善
即走無in
都唔明教學都咁既態度,多人申請就特別巴閉
發生什麼事呀?

今日in的題目有無唔同?

回覆:my_lau_wong 的帖子

尋日都安排唔好,全程兩個鐘,係咁等等等

引用:今日in的題目有無唔同? +

原帖由 vwvwvw 於 16-01-22 發表
今日in的題目有無唔同?
無,都係一樣

回覆:Dada0208 的帖子

咁長時間,D Bob 一定好唔耐煩

回覆:fishkelly 的帖子

D bb

面試個老師好唔友善,好無愛心...人就真係好多,不過可能有心理準備,全程一個鐘十五分鐘

今日in完,但我冇第一part玩玩具嘅?

引用:今日in完,但我冇第一part玩玩具嘅? +

原帖由 ETCM 於 16-01-22 發表
上一樓之前無去地下玩玩具?

引用:今日in完,但我冇第一part玩玩具嘅? +

原帖由 ETCM 於 16-01-22 發表
我昨天都無係1樓玩玩具!

引用:面試個老師好唔友善,好無愛心...人就真係

原帖由 菲菲菲 於 16-01-22 發表
面試個老師好唔友善,好無愛心...人就真係好多,不過可能有心理準備,全程一個鐘十五分鐘

...
其實唔明今年多左一part係G/F果度等。多鬼餘。分3part,但只係一part真係interview。
唔係有心比較,但LH既interview安排得好好多,考得全面d。

帝mama  完全同意  發表於 16-1-22 23:05

引用:Quote:原帖由+菲菲菲+於+16-01-22+發表面試

原帖由 konew720 於 16-01-22 發表
其實唔明今年多左一part係G/F果度等。多鬼餘。分3part,但只係一part真係interview。
唔係有心比較,但LH既 ...
佢地話怕早來既人齋等、所以加了playgroup 俾bb warm up

大家小朋友能否做到晒所有task?我小朋友做唔到顏色分類同看圖講物件

老師問問題時是否逐個小朋友問?一個答緊其他人等?

回覆:Ginger_Gin 的帖子

我女四月B,響屋企應該可做曬,不過interview 係睇臨塲表現,做得曬唔一定收,做唔曬亦有機會收~~in 大女經驗, 佢只做到一半task , 我冇填問卷,最終收咗。

引用:大家小朋友能否做到晒所有task?我小朋友做

原帖由 Ginger_Gin 於 16-01-22 發表
大家小朋友能否做到晒所有task?我小朋友做唔到顏色分類同看圖講物件
有握手講自己名
吹氣ok
唔肯落地做運動
唱歌好像無反應
拎中物品放錯顏色
插花餵貓ok
期間坐定,其他人有不停出位和家長提水

引用:Quote:原帖由+菲菲菲+於+16-01-22+發表面試

原帖由 konew720 於 16-01-22 發表
唔係有心比較,但LH既 ...
我寧願喺G/F一路玩,等到可以入去interview就直接上1/F入房,1/F家長要踎喺度陪小朋友,唔係個個大人都踎得,枱與枱又窄

引用:我女四月B,響屋企應該可做曬,不過intervi

原帖由 HAYHIPPO 於 16-01-22 發表
我女四月B,響屋企應該可做曬,不過interview 係睇臨塲表現,做得曬唔一定收,做唔曬亦有機會收~~in 大女 ...
你大囡果時係咪好cheerful

回覆:Cutekillq 的帖子

唔係,怕醜到死,以為衰硬,唔知佢點㨂,平常心啦!

‹ 上一主題|下一主題