用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 最有價值playgroup
樓主: lvmh88
go

最有價值playgroup [複製鏈接]

引用:同意!當初大女有上過民生的playgroup,+但

原帖由 小黑牛 於 16-03-08 發表
同意!當初大女有上過民生的playgroup, 但是發覺與想像有出入,主要是一班太多人,好像老師講完如何做手工 ...
can u pm the pg name, thx

回覆:最有價值playgroup

本人女兒由一歲半返到現在二歲四個月,仍然上緊迦南playgroup!老師,環境,教材十分用心,小朋友好投入!就算本身怕羞,回家其實都記得上堂既教學,運動。
每逢節日,都有大型主題,令小朋友家長都好投入。

小黑牛 發表於 16-3-8 14:45
同意!當初大女有上過民生的playgroup, 但是發覺與想像有出入,主要是一班太多人,好像老師講完如何做手工 ...
你好,我也想知playgroup資料

回覆 kiwimama 的帖子

對不起,最近小上來,所以現在才覆!
playgroup叫Smart Circle Education , 你可自己上網找資料,看看是否合適,希望幫到你。

回覆 Miumiung 的帖子

playgroup叫Smart Circle Education , 你可自己上網找資料,看看是否合適,希望幫到你。

回覆:Yeahly_ly 的帖子

Can u pm me playgroup info ? Thanks

回覆:最有價值playgroup

回覆 綠林仙子 的帖子

係咪因為有口碑嘅就唔使搞團購嚟吸客, 無乜人識嘅就要靠團購做廣告?

引用:回覆+綠林仙子+的帖子 係咪因為有口碑嘅就

Best playgroup is the one you run with your kids

lvmh88 發表於 15-12-29 11:40
係搵幼稚園PN時,好多人都同我講要搵有playgroup的幼稚園,升上PN時機會大啲。老老實實,有幾多個係真係幫 ...
請問SC有自己playgroup???因為我上佢個網只係見到Pebbles但唔見有SC自己的pg

引用:同意!當初大女有上過民生的playgroup,+但

原帖由 小黑牛 於 16-03-08 發表
Hi 請問可PM playgroup 資料嗎

回覆 小黑牛 的帖子

Can u pm me please! i also want to know which pg is good?
thanks

回覆 Yeahly_ly 的帖子

Can you pm me the playgroup also? Thanks in advance.

小黑牛 發表於 16-3-8 14:45
我仔都係超怕羞同唔應人,請問可以PM我PG名嗎?

hihibiki 發表於 16-6-6 20:02
請問SC有自己playgroup???因為我上佢個網只係見到Pebbles但唔見有SC自己的pg

Pebbles 就係SC既pg啦!

‹ 上一主題|下一主題