用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 去英國, 邊間Agent較好?
go

去英國, 邊間Agent較好? [複製鏈接]

1    0    0    0

回覆:肥波圓 的帖子

回覆:摩娜朦 的帖子

回覆:去英國, 邊間Agent較好

agent賺學校佣金,學校介紹免收費,好似賣樓有公司獨家 有公司大小都賣,貨比三間一定冇錯

回覆:去英國, 邊間Agent較好

引用:aa夠大囉,搵佢係幫到手既 交待要求後可以su

原帖由 小原笠笠子 於 15-10-22 發表
aa夠大囉,搵佢係幫到手既
交待要求後可以suggest到一間滿意既學校,
但大前堤係要搵到人囉,因為佢呢間成日都 ...
唔係冇人聽電話,而係打電話去接待處,佢會轉接到跟開你個升學顧問,如佢見緊人或開會,就要你留電話,佢之後會聯絡你。

回覆:亮燈 的帖子

回覆:亮燈 的帖子

引用:女兒今年中一,+有打算中三就過去讀聽朋友講

原帖由 肥波圓 於 15-10-21 發表
女兒今年中一, 有打算中三就過去讀
聽朋友講搵agent要貨比三家
目前只係接觸過英識
我10月上過英倫聽講座,我問過升學顧問 ,佢地會收一次過250元監考費,不論你考多少間中學。另外,申請英國學生簽證,如需要協助,佢地會收600元協助費。

回覆:db7mu23 的帖子

引用:簽證要600 無記錯有d+agent係唔收 +

原帖由 肥波圓 於 15-10-22 發表
簽證要600
無記錯有d agent係唔收
不是間間收!
我上星期去星光行嗰間,佢話唔收!

引用:亮燈 aa係唔係好多人搵佢? 所以先咁忙?

亮燈
aa係唔係好多人搵佢?
所以先咁忙?
我通常會約好時間至上去,應該都多人搵佢地架!

引用:簽證要600 無記錯有d+agent係唔收 +

簽證要600
無記錯有d agent係唔收
AA收$1000,佢地幫你填表。如果想免費,佢地會俾齊資料及樣本,你自己填及預約簽證中心,去之前俾AA覆查一次冇填錯至交表。以上就係免費既!

引用:Quote:原帖由+肥波圓+於+15-10-22+發表簽證

原帖由 亮燈 於 15-10-22 發表
AA收$1000,佢地幫你填表。如果想免費,佢地會俾齊資料及樣本,你自己填及預約簽證中心,去之前俾AA覆查一 ...
我都係跟AA的指引自己搞,冇問題!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+15-10-22+發表AA收$1

原帖由 Ruby1219 於 15-10-22 發表
我都係跟AA的指引自己搞,冇問題!
係,最重要係佢會檢查過,冇填錯、填漏果度好嘛!

引用:Quote:原帖由+Ruby1219+於+15-10-22+發表我

係,最重要係佢會檢查過,冇填錯、填漏果度好嘛!
哈哈!我吾知佢地有呢個服務!我全部自己搞定

Ruby1219 發表於 15-10-22 19:12
哈哈!我吾知佢地有呢個服務!我全部自己搞定
因為你叻

最近有英國教育展,值得去走走嗎?如只是拿資料,好似沒必要。問問題又不知問甚麼?

引用:Quote:原帖由+肥波圓+於+15-10-22+發表簽證

AA收$1000,佢地幫你填表。如果想免費,佢地會俾齊資料及樣本,你自己填及預約簽證中心,去之前俾AA覆查一 ...
亮燈兄

我去佐敦嗰間升學中心,職員幫我做晒 ,我祗坐隔離,提供資料,和用信用卡網上過數,全程坐係度,職員係網上辦理手續,超過ㄧ小時 ,才完成網上登記。

數日後,取回照肺合格証明書 ,帶同簽證所需文件,再上升學中心,職員再和我對齊文件,以作簽證之用。

以上全部免費!

‹ 上一主題|下一主題