用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國寄宿
go

英國寄宿

英國寄宿家庭安吾安全?

回覆:tonychan9 的帖子

i also want to know....

回覆:肥波圓 的帖子

呢個term break 我個女原本派咗個Host family 有位年青男人(未來女婿)一齊住。我睇到資料呀女一個女仔又無同學一齊好擔心!原本都唔想同Guardian 公司講話我介意個家庭有位年靑男人,只要求轉換另一個家庭,但Guardian 公司唔肯比我換,無辦法只好說明我的憂慮,最終換咗另一個家庭比呀女,仲有位同校師姐一㖭,總算鬆一口氣!

引用:呢個term+break+我個女原本派咗個Host+fami

原帖由 WANJIN 於 15-10-22 發表
呢個term break 我個女原本派咗個Host family 有位年青男人(未來女婿)一齊住。我睇到資料呀女一個女仔又 ...
梗係!咁大隻狼係度!

回覆 WANJIN 的帖子

唔洗唔好意思,外国人物都要講清楚架,如要單人房,單人床,homestay年紀,職業……全部要清楚同佢地講架

引用:回覆+WANJIN+的帖子 唔洗唔好意思,外国人

原帖由 tung_yan0623 於 15-10-22 發表
回覆 WANJIN 的帖子

唔洗唔好意思,外国人物都要講清楚架,如要單人房,單人床,homestay年紀,職業……全 ...
外國人仲隨便啦!我中學時期有個男同學去加拿大讀高中,佢話你吾搞女仔,D女仔都搞你!