用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 二手市場規則
go

二手市場規則 [複製鏈接]

於二手市場登post 結果因為post 了幾張相片而一刀切判斷為多次推文而認定是違規,我認為是十分不合理!
明顯那幾個post 是同一時間為了補充文字說明的相片的post,而不是為了推文。但不理內文如何,一概判斷為違規!當然,你可以話規矩就係咁,你吾中意就吾好嚟,不過如果係咁,我認為叫education kingdom 就吾適合啦!
後來才發現原來有其它網友也得到同樣對待,admin 只一句:二手市場版規已講明!想草草了事!其實,版規又不在電話app 內出現,但又容許用戶用app post 文,之後再話你違規,呢D究竟咩道理?
我地做人父母嘅都想以身作則,響任何地方都跟從遊戲規則,但換嚟嘅就係違規囉!
我估baby kingdom 年中都賺吾小錢,但若有D咁屈機嘅情況成日響度出現,係咪應該改善下呢?!

0    0    0    0

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

您好,由於二手市場牽涉金錢交易,過往有不少用戶因此而多發主題及回覆,影響其他國民的主題顯示,因此我們訂立了版規,限制國民每天發表的新主題及回覆,版主會巡查或收到舉報後處理違規文章。

由於教育王國iPhone apps已開發多時,目前並未支緩置頂主題顯示,亦不能於發表內同時上傳多張圖片。如有需要,請登入教育王國網頁版 www.edu-kingdom.com,查看版規,以及使用相冊,於同一發表內張貼多張圖片。

我們現正開發全新的教育王國apps,以完善各項功能,方便國民使用。不便之處,敬請原諒!

回覆:二手市場規則

謝謝你的禮貌回答!
系統未完善吾緊要,大家也明白,只要不是一句版規講咗就算!
我都希望baby/education kingdom 不令我們失望,長做長有,造福香港家長!

‹ 上一主題|下一主題