用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙 2015 PN (下午) 揮手區
go

蘇浙 2015 PN (下午) 揮手區 [複製鏈接]

我地上禮拜六去第二間交完雜費之後收到 KCS waiting call, 喜出望外, 即刻撲去交錢.

請問有無好既保姆車服務?

3    0    0    0

引用:我地上禮拜六去第二間交完雜費之後收到+KCS

原帖由 sweet_heart2011 於 15-05-20 發表
我地上禮拜六去第二間交完雜費之後收到 KCS waiting call, 喜出望外, 即刻撲去交錢.

請問有無好既保姆車服 ...
我都收到call。好開心,趕得切無去其它學校交留位費。我已經留左舒太保姆車位。因為N班校車唔收。只可以搭保姆車或者自己接送。

回覆:蘇浙 2015 PN (下午) 揮手區

你地收到call 係am 定 pm?

回覆 sunnyvivian 的帖子

Can you PM me 舒太's contact no?

回覆 random2046 的帖子

We received a call in the morning for the PM class.

引用:你地收到call+係am+定+pm? +

原帖由 random2046 於 15-05-21 發表
你地收到call 係am 定 pm?
我地都係pm

我都係第二間交左錢幾日,再收接到電話收我女PM,聽日再去交錢,可以PM我舒太保姆車電話嗎, thanks

回覆:蘇浙 2015 PN (下午) 揮手區

大家好,我都收到pm offer, 昨日交左錢

引用:Quote:原帖由+sweet_heart2011+於+15-05-20

原帖由 sunnyvivian 於 15-05-20 發表
我都收到call。好開心,趕得切無去其它學校交留位費。我已經留左舒太保姆車位。因為N班校車唔收。只可以搭 ...
我阿女也是 可以要舒太電話嗎

我想問一般來說AM還是PM好的? 我是新手媽媽. 也想女兒入蘇浙. 你們的孩子上了那一間PLAYGROUP???

可否給我舒太contact? 謝謝

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆:hobb0628 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
‹ 上一主題|下一主題