用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費? ...
go

請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費? [複製鏈接]

請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費?

英藝收左囡囡pm,已寫信轉am,但學校同我講全部am offer都有交留位,所以未答到我轉唔轉到喎。。。

我堅想知係咪真係有am offer既都交曬留位咁勁。。。

0    0    0    0

唔止留位費, 校服費同上學期書簿費都交晒囉喎, 仲好似已經分埋本地/國際班.....

回覆:vpo0615 的帖子

我知已經交曬留位校服書簿。。。我就係想知有無有am offer既係無交留位費,唔留位架囉,我諗無可能全部am offer都交曬留位卦?

如果有人答唔係你諗住点?

回覆:Saboc 的帖子

其實無諗住點。。。just for reference

就算真係有人唔留位, 都CALL晒後備啦.

回覆:koey329 的帖子

我都係pm offer only. 我同佢講,無am offer所以唔交書簿習費了,因已有greenfield pm offer,大家都係pm,所以我寧願選greenfield 了,起碼平d先啦!口啤又好好多

引用:我都係pm+offer+only.+我同佢講,無am+offe

原帖由 swarovski2011 於 15-05-07 發表
我都係pm offer only. 我同佢講,無am offer所以唔交書簿習費了,因已有greenfield pm offer,大家都係pm, ...
咁英藝有無覆你會唔會比個am位你呢?

佢話五月中打後才知喎

引用:佢話五月中打後才知喎 +

原帖由 swarovski2011 於 15-05-07 發表
佢話五月中打後才知喎
佢都係咁答我

5月呢筆錢算好大筆架喇!唔交即是唔讀,所以咪最快要5月中先知囉!你有交錢嗎?

今天再打多次電話俾我問我是否放棄學位,我答佢係,佢話am class就只會留俾已交錢的學生,祝你快點收到好消息

回覆:swarovski2011 的帖子

佢無打比我喎。。。但佢係咪真係有am位先

我覺得唔係囉!我估只係想統計下有幾多人放棄學位姐

引用:我都係pm+offer+only.+我同佢講,無am+offe

我都係pm offer only. 我同佢講,無am offer所以唔交書簿習費了,因已有greenfield pm offer,大家都係pm, ...
好明智!

放咗全日班offer!

引用:放咗全日班offer! +

原帖由 Paulstella 於 15-05-14 發表
放咗全日班offer!
係咪無人讀先放咋?

引用:我覺得唔係囉!我估只係想統計下有幾多人放

原帖由 swarovski2011 於 15-05-12 發表
我覺得唔係囉!我估只係想統計下有幾多人放棄學位姐
英藝到而家都仲同我講無人放am位,問佢國際班半日學費幾$,仲要答14/15年係$4800x12,今年15/16未confirm。。。真係O曬嘴,仲有2個月都開學啦,仲未confirm學費。好彩另外搵到間仲好。。。超好既語境,平英藝一截學費,仲要am。

我都放棄了英藝喇!雖然不是平好多,但係am offer

引用:Quote:原帖由+swarovski2011+於+15-05-12+

原帖由 koey329 於 15-06-23 發表
英藝到而家都仲同我講無人放am位,問佢國際班半日學費幾$,仲要答14/15年係$4800x12,今年15/16未confirm。 ...
其實好多學校都係9月先知教育局批唔批加學費。

‹ 上一主題|下一主題