用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 K1: York 上午班 vs 聖若望全日班
樓主: yw270
go

K1: York 上午班 vs 聖若望全日班 [複製鏈接]

我聽過聖若望話好深, 深到朋友想唔讀, 佢話小朋友驚左, 佢有個細仔都唔會揀呢間, 拿, 呢個我絕對無抺黑, 真有其事, 費事俾人話打手

回覆:K1: York 上午班 vs 聖若望全日班

其實讀SJC預左深,好多過來人家長都講左要跟學習進度,家長都冇得hea,冇得hea讀,真係好睇家長自己本身想點,如果唔想跟,想hea或者交俾學校自己搞掂,咁家長們自己就要諗清楚係咪自己杯茶,唔係到頭來鬧神鬧鬼就反仲傷害左小朋友。。。不過講真,現今香港小朋友同家長都咩學校可以hea讀,讀happy school又擔心日後升小。。。所以選學習真係三思
Btw,話人打手太無禮貌啦,理性討論,何必標籤呢。。。

回覆:K1: York 上午班 vs 聖若望全日班

親身經曆:
我interview 時遇到一位net都幾惡的~~話說我囡interview 要入課室一刻痴實老公,又要我,企喺門口一位net就好惡咁同一個一歲多的BB話:only choose 1.... 果刻感覺已經不好 只想分享親身感受,我唔係要抹黑... 另外,呢間學校太神秘,website乜資料都冇,好難怪家長們估估吓!

‹ 上一主題|下一主題