用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 你地會點做,如呀仔期中試成續差
樓主: florence852
go

你地會點做,如呀仔期中試成續差 [複製鏈接]

引用:可能曾經有得罪閣下,真不好意思,相信我自

原帖由 brother4 於 15-03-22 發表
可能曾經有得罪閣下,真不好意思,相信我自己想了解多一點,所以用why。。。如果閣下感我成日亂説,是演譯 ...
我都好驚得罪人,如有冒犯,希望各位見諒。

引用:家長日,老師也說兒子懶,其他也都沒有什麼

原帖由 kaimiles 於 15-03-22 發表
家長日,老師也說兒子懶,其他也都沒有什麼問題。青少年真的難教,講✌️講不聽,罵了當聽不懂,打他也打不 ...
未開竅吧!慢慢同佢傾下,會明白的。

回覆 brother4 的帖子

呢度係討論區,各有各的想法及意見,每一樣野都有人認同與不認同,無需介意,這裏一向都好和平,每位家長也無私的分享,獲益良多

亮燈  同意  發表於 15-3-22 14:49

回覆:你地會點做,如呀仔期中試成續差

我估lui是叫brother 4不用理會上一層楼人兄的建議,不是指brother 4成日亂说。lui,對嗎?大家放心啦,互相拋意見和想法,沒有對或錯,岩自己就用,唔岩就look完就算。brother 4 和亮兄記得多d分享,我們學習中。

回覆 SYSquare 的帖子

I think so, Agree

SYSquare 發表於 15-3-22 12:34
我估lui是叫brother 4不用理會上一層楼人兄的建議,不是指brother 4成日亂说。lui,對嗎?大家放心啦,互相 ...
我都係學緊喎!

(每位家長) thx  我都係學緊喎!

我成日都覺得講者無罪,聽者有罪,因為同一個人講一句説話,唔同的人聽完會領略到唔同的意思
‹ 上一主題|下一主題