用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 第一次訂 book depository
go

第一次訂 book depository [複製鏈接]

第一次訂 book depository, 收到 email話17/11已 dispatched, 但仲未收到 。指引話寄需時香港5-9個工作天。請問有無家長訂過這公司?會唔會好耐先收到?會唔會有寄失情況?

2    0    0    0

醒目開學勳章

訂過幾坐次未試過寄失,通常2個星期倒會到,不過識人試過1次遲咗好多先收到

回覆:bobbob 的帖子

哦好的,多謝回覆,因為真係好平又免運費,想再買做聖誕禮物!

訂過呀!幾次都唔錯,兩星期內收到.

回覆:helenli 的帖子

剛剛一次我好耐都收唔到,我send email 去customer service. 最後佢再寄比我。

我14號dispatch果d,啱啱上星期五先收到,等埋星期一,二先send去CS問啦。雖然佢話5-9 days business day收到,不過最近11月d書,全部都差唔8-1x日先收到。

引用:哦好的,多謝回覆,因為真係好平又免運費,

原帖由 helenli 於 14-11-30 發表
哦好的,多謝回覆,因為真係好平又免運費,想再買做聖誕禮物!
BD近聖誕通常訂單較多及會有延遲。

回覆:helenli 的帖子

今日收到了!好滿意!

‹ 上一主題|下一主題