用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 玫瑰崗vs 聖保祿幼稚園 vs 大坑真光
go

玫瑰崗vs 聖保祿幼稚園 vs 大坑真光 [複製鏈接]

已有玫幼,三間比起上來邊間語境同升學好d?

0    0    0    0

回覆:VickyCY 的帖子

St Paul

VickyCY 發表於 14-11-29 14:38
St Paul同真光都比玫小好
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:已有玫幼,三間比起上來邊間語境同升學好d?

原帖由 VickyCY 於 14-11-29 發表
spn > tl > rh

THANK YOU!

其實真光同ST. PAUL 都未IN,只係如果三間相距唔大,諗住唔去見了。不過睇黎都係IN 埋再揀。

學術,rhs >spk >tl      ;       升學,spk >tl >rhs

引用:THANK+YOU!其實真光同ST.+PAUL+都未IN,只

原帖由 VickyCY 於 14-12-02 發表
THANK YOU!

其實真光同ST. PAUL 都未IN,只係如果三間相距唔大,諗住唔去見了。不過睇黎都係IN 埋再揀。 ...
已有玫瑰崗offer叻女!有佢做後備,再戰st paul、坑真啦!兩間各方面都比玫幼好

‹ 上一主題|下一主題