用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 有無約左8號面試家長要改時間呀?
go

有無約左8號面試家長要改時間呀? [複製鏈接]

如題

1    0    0    0

回覆:有無約左8號面試家長要改時間呀?

你咩事要改呢?寫左未能如期面試不作後補面試,唔知改唔改得

回覆 doliz 的帖子

我都想改, 但可能今日星期六, 打去冇人聽, 惟有MON再試

回覆 anna1020 的帖子

我都係約咗8號,但問過我吾可以改,如果病不能出席,便會安排為後補,但機會便低咗D。你同另一間撞期嗎?

回覆 desire08 的帖子

我和另一間只差40分鐘, 佢聲稱連WAITING TIME只需20分鐘, 但我怕佢跣我, 咁我就去唔到之後嗰間....

引用:回覆+desire08+的帖子 我和另一間只差40分

原帖由 anna1020 於 14-11-06 發表
回覆 desire08 的帖子

我和另一間只差40分鐘, 佢聲稱連WAITING TIME只需20分鐘, 但我怕佢跣我, 咁我就去唔 ...
上次交報名費時個老師答我,interview需時20分鐘,但有可能要等,話一個鐘內一定可以走得

回覆 apple_love 的帖子

希望順順利利啦, 我準時去, IN完即刻飛的走, 希望趕得切.  大家加油!!

引用:回覆+apple_love+的帖子 希望順順利利啦,+

希望順順利利啦, 我準時去, IN完即刻飛的走, 希望趕得切.  大家加油!!
我個日得一場,祝大家都順利,in完再報告下呀

引用:回覆+apple_love+的帖子 希望順順利利啦,+

In 完啦,好快、頭尾20分鐘

me 2, 仲趕得切下場

各位家長,我放棄了另一間既面試,決定準時去呢間,但面試時個老師給我感覺好求其。可能同時見兩個小朋友,比較之下我個小朋友就被老師敷衍了事,又或者一朝見幾百個小朋友,老師有點累,今次經驗都幾失望

引用:各位家長,我放棄了另一間既面試,決定準時

原帖由 doliz 於 14-11-11 發表
各位家長,我放棄了另一間既面試,決定準時去呢間,但面試時個老師給我感覺好求其。可能同時見兩個小朋友, ...
In我個個又ok,不過我覚得佢地in得好得意,一入去唱歌,之後一個老師同時in 2個,又唔係一齊問,之後又再唱歌

請問interview時考咩架?

‹ 上一主題|下一主題