用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 MOS Greenfield VS Wellborn
go

MOS Greenfield VS Wellborn [複製鏈接]

K1 interview第一間Wb,第二間Gf,Wb未收到offer letter,Gf我同好多人一樣都收到pm offer letter,in完感覺Wb老師熱情和愛心都比Gf好,而且Wb校社大好多,大家點比較兩間Kg?

1    0    0    0

回覆:gigilau85 的帖子

我都煩緊同樣問題。

引用:K1+interview第一間Wb,第二間Gf,Wb未收到o

原帖由 gigilau85 於 14-10-31 發表
K1 interview第一間Wb,第二間Gf,Wb未收到offer letter,Gf我同好多人一樣都收到pm offer letter,in完感覺Wb ...
唔知點解,GF口裨好過wellborn。

引用:Quote:原帖由+gigilau85+於+14-10-31+發表K

原帖由 ozoz 於 14-11-01 發表
唔知點解,GF口裨好過wellborn。
請問你聽到gf口碑什樣好過Wb呀?我親身感覺係Wb啲老師熱情d(而且咁啱我見到嘅年輕又靚女)

其實心儀Wellborn多啲,25/10in,唔知係米收唔收都會有信呢!

回覆:MOS Greenfield VS Wellborn

WB識人,叫我千萬不要讀,試過員工及學生受傷,無適當處理。

我朋友個小朋友現在在Wellborn讀N班。Wellborn的老師的確是好有愛心,幾乎每個星期會打一次電話給家長報告孩子在幼稚園的表現,好與不好都會講,Wellborn祇是地點交通不太方便和行政管理稍微有些混亂。但是老師真的有愛心。祇是不知道為甚麼名聲不如Greenfeild。

我個仔讀緊WB N班, 又係先收到GF下午班收咗...但要成$970留位費, 諗緊比唔比.
WB 暫時都幾好, 老師好盡責, 阿仔返學時個咀有D損咗, 都會打嚟問知唔知, 怕係坐校巴時撞親. 不過K1都係要照面試, 冇得直升, 唔知收唔收...
‹ 上一主題|下一主題