用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 111叩門唔收,點去第間IN ??
go

111叩門唔收,點去第間IN ?? [複製鏈接]

依家間間學校都話要111先有叩門機會,如果填111的唔收,咁點去第間 IN ??  thanks
   2    0    0    0

引用:依家間間學校都話要111先有叩門機會,如果

原帖由 lion731 於 14-09-03 發表
依家間間學校都話要111先有叩門機會,如果填111的唔收,咁點去第間 IN ??  thanks ...
咪聽人點,仲有好多間唔駛111,有啲只係優先,有啲只係加分,有啲直頭唔理,自己research吓,你邊個網?

引用:依家間間學校都話要111先有叩門機會,如果

原帖由 lion731 於 14-09-03 發表
依家間間學校都話要111先有叩門機會,如果填111的唔收,咁點去第間 IN ??  thanks ...
新油天丶舊油天丶新聖家丶舊聖家丶新華德丶循道全部唔使㨂過,000都有人入到,自己爬吓文

回覆:lion731 的帖子

仲有德兆丶平兆

回覆:lion731 的帖子

去年好多小一在自行車階段話111,結果到叩門,即刻彈弓手,話不論,111都可能無得見。所以年年不同,甚至下個程序都可以變。除非好心儀,或者知道學額少。否則無必要在意。

話明111先有得IN個D,好多時收既都唔係111

回覆:111叩門唔收,點去第間IN

除非學校自己聲明要求111先可信。
問多啲過來人,甚至唔好怕照打去學校問,又唔駛留名留電話,唔怕問。
我覺得之前成日有人講要111,可能叩門成功個啲真係好心儀個間學校,做足功夫去叩,自然大機會叩到,所以就調返轉頭諗與111有關唧

‹ 上一主題|下一主題