用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 空白畫面
go

空白畫面 [複製鏈接]

成日睇pre school /k/ or 小學論壇
禁入去白畫面乜都load唔到
又要close app再開再黎
睇多幾個post又係咁

國務專員  抱歉,有關問題已修復   發表於 14-7-23 20:43
   0    0    0    0

引用:成日睇pre+school+/k/+or+小學論壇 +禁入去

原帖由 huggiesbb 於 14-07-23 發表
成日睇pre school /k/ or 小學論壇
禁入去白畫面乜都load唔到
又要close app再開再黎
但問題依然有 一進入論壇睇第一個post已經又係咁

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

huggiesbb 發表於 14-7-24 13:10
但問題依然有 一進入論壇睇第一個post已經又係咁
請問您可否將問題頁面截圖,以回覆本主題時上傳截圖,以便我們了解您所遇到的狀況?

謝謝!

引用:Quote:huggiesbb+發表於+14-7-24+13:10+但

原帖由 國務專員 於 14-07-24 發表
請問您可否將問題頁面截圖,以回覆本主題時上傳截圖,以便我們了解您所遇到的狀況?

謝謝!
好似我剛upload呢個畫面一樣 全白 但可揀上頁 或下頁或出番主題 但禁入去邊一個post都係咁樣

請問您是否每次開啟教育王國app都遇到上述問題?

請問您手機所安裝的教育王國app版本是甚麼?(開啟後於主頁面的右下方會顯示app的版本)

引用:請問您是否每次開啟教育王國app都遇到上述

原帖由 國務專員 於 14-07-25 發表
請問您是否每次開啟教育王國app都遇到上述問題?

請問您手機所安裝的教育王國app版本是甚麼?(開啟後於主 ...
係最近呢一星期先係咁
版本係 v1.2

huggiesbb 發表於 14-7-26 14:21
係最近呢一星期先係咁
版本係 v1.2
謝謝資料!

另請問您的手機型號及android 操作系統版本是甚麼?

引用:Quote:原帖由+國務專員+於+14-07-25+發表請

原帖由 huggiesbb 於 14-07-26 發表
係最近呢一星期先係咁
版本係 v1.2
我都有同樣問題!我用samsung mega,不知android甚麽版本!

引用:Quote:huggiesbb+發表於+14-7-26+14:21+係

原帖由 國務專員 於 14-07-28 發表
謝謝資料!

另請問您的手機型號及android 操作系統版本是甚麼?
我用samsung note 3..都唔知咩版本

回覆:空白畫面

我都係,成日空白畫面

由於android 手機及操作系統有多個版本,app在不同機種配合不同操作系統下的表現都會有差異,請提供以下資料,以便程式開發員跟進。

-手機型號;
-手機操作系統版本;
-使用wifi/數據,接收是否良好;
-遇到問題的頁面或當時正進行甚麼操作;
-問題發生頻繁度(必定發生/經常發生/偶爾發生)。

謝謝!

引用:由於android+手機及操作系統有多個版本,ap

原帖由 國務專員 於 14-08-08 發表
由於android 手機及操作系統有多個版本,app在不同機種配合不同操作系統下的表現都會有差異,請提供以下資 ...
手機型號;samsung note3
-手機操作系統版本;android 4.3 /你地個version係1.2
-使用wifi/數據,接收是否良好;好穩定
-遇到問題的頁面或當時正進行甚麼操作;睇什麼post都會 一開入去就空白
-問題發生頻繁度(必定發生/經常發生/偶爾發生)。必定發生

呢個問題好困擾 嚴重阻礙我睇post
可否快跟進?????

由於android 手機及操作系統有多個版本,app在不同機種配合不同操作系統下的表現都會有差異,請提供以下資 ...
已經由7月到宜家都係咁
次次睇睇下都係咁 想點

有有人跟進???!!!!

國務專員  我們在跟進中。謝謝!  發表於 14-8-26 20:06

我都係,成日空白畫面 x2

國務專員  我們在跟進中。謝謝!  發表於 14-8-26 20:06
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5927

有冇消息?日日經常空白畫面!!!!好困擾

經常空白畫面 點解過左咁耐都冇人跟進

huggiesbb 發表於 14-9-11 15:26
經常空白畫面 點解過左咁耐都冇人跟進
您好,由於我們現時所搜集的用戶資料不足,技術部仍在跟進有關問題,我們建議您遇到有關問題時,嘗試到手機的程式管理員清除教育王國快取資料後重開,或遇到白頁時刷新頁面,並告知我們出現白頁時的時間以便技術員翻查系統記錄。不便之處,敬請原諒!
‹ 上一主題|下一主題