用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有沒有人曾參加梓峰教育,
go

請問有沒有人曾參加梓峰教育,

請問有沒有人曾參加梓峰教育,好唔好?

引用:請問有沒有人曾參加梓峰教育,好唔好?

原帖由 Tvbbprince 於 14-04-02 發表
請問有沒有人曾參加梓峰教育,好唔好?
我都想知, push

回覆:請問有沒有人曾參加梓峰教育,

我參加過,ok

no good, i share it before, seems very bad, will quit with other parents very soon. the teacher keep changing and changing,,i join the lesson for three months, the teacher change 3 times already,,,,,,,,,,,,,please consider it,,

回覆:Tvbbprince 的帖子

參加過,是物非所值。
貴是因為名氣
但名氣的人沒有自已教班
所以比一些有心辨教育的人差

回覆:abw1104 的帖子

我兒子有參加過,真的只是名人辦學,老師無愛心,課程又貴

我參加過試堂,完全不能接受,3歲小朋友同8歲一齊上,冇課程大綱亦冇計劃......小兒學習目的唔一定要考試,但至少有目標或主題,佢地只著重叫你報名同俾錢....好失望

我哋參加過, 質素非常差, 冇服務可言, 又貴, 前台十問九唔知, 老師不停轉. 去過咁多學校呢間係最差, 我去教署網頁查過, 查唔到佢係一間註冊學校

真太離譜