用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band2中, 請問天水圍元朗邊間好呢?
go

Band2中, 請問天水圍元朗邊間好呢? [複製鏈接]

天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現在睇大抽獎。

0    0    0    0

123smile 發表於 14-3-26 09:05
天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現 ...
或試填表乙部 1.天官 2.鄧兆棠/裘錦秋

my son also studies in Tin Shui Wai, last year he was in B3 (a), this year, I think B2(b-c)...

I also don't know which school I can choose for him.. also he was rejected for interview by one of the schools

引用:天官?羅桂祥都好多人選,基朗?+請問哪一

原帖由 123smile 於 14-03-26 發表
天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現 ...
第一輪無得in就要有自知之明先啦!除非第三次呈分大進步才可以統一派位進取少少!

‹ 上一主題|下一主題