用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣靈糧堂interview
樓主: 1130
go

荃灣靈糧堂interview [複製鏈接]

回覆:荃灣靈糧堂interview

我都放棄了:;pppp:

我想問下PG要親子架? 唔係淨係小朋友一個返?!

我想知佢地有冇N1?還是只有playgroup班, thanks

monkitty 發表於 14-4-1 17:45
我想問下PG要親子架? 唔係淨係小朋友一個返?!
playgroup 是親子的 , 沒有N班

決定讀靈糧pg既媽媽…靈糧始終係pg,你地到時仲會唔會比bb 另外上n班?或者上d比bb自己返既pg?

回覆:GremlinsYY 的帖子

即係N+ PG? 當然我都有諗過,因為我個囡好活潑,一日出三次街都話唔夠。番N之餘上PG可以令佢用盡多餘嘅體力,這不是為了多個K offer 為大前提,上兩間K真係唔得!

不過最後覺得咁做阿囡會好辛苦吧,針無兩頭利的…到時佢太攰無力玩得不嘗失。反而自己屋企人同佢去玩可以視情況比阿囡休息等等,所以最後都係一間靈糧算,反正心儀佢的K^_^

親子形式上堂,咁父母都要返工咪一定唔洗諗?

引用:親子形式上堂,咁父母都要返工咪一定唔洗諗

原帖由 LiuB 於 14-04-05 發表
我同老公都要番工,原本我決定辭職帶小朋友番呢度,不過後來知道屋企人代去都得,又啱啱升左職唔好意思走,你有無公公婆婆幫手帶?

引用:Quote:原帖由+LiuB+於+14-04-05+發表親子形

原帖由 bennyeva 於 14-04-05 發表
我同老公都要番工,原本我決定辭職帶小朋友番呢度,不過後來知道屋企人代去都得,又啱啱升左職唔好意思走, ...
咁即係只係睇住,唔洗一齊玩架?

引用:Quote:原帖由+bennyeva+於+14-04-05+發表我

咁即係只係睇住,唔洗一齊玩架?
應該要一齊玩掛,我未上都唔知,不過我屋企人應該無問題,平時都係咁玩

引用:親子形式上堂,咁父母都要返工咪一定唔洗諗

有工人都可以考慮

回覆:soso3509 的帖子

如果可以的話,最好就揾自己屋企人啦…個半鐘,無就無計,我就叫姐姐留喺屋企

‹ 上一主題|下一主題