用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 華景bixhill可否分享in啲咩?
go

華景bixhill可否分享in啲咩? [複製鏈接]

請問大家in左可否分享in左啲咩?我好遲寄剛先收到 interview信,知道只有下午班有位都想試吓,可以有媽媽分享吓嗎?要小朋友做啲咩?家長使咪答問題?

0    0    0    0

小朋友響房內隨意玩,邊玩邊等叫名,其間有兩位stuff黎同小朋友玩,有計分,叫名去坐定定in, net負責,小朋友坐側邊等,net主要問父母,都係常規問題,入門口之後基本用全英對答。

引用:小朋友響房內隨意玩,邊玩邊等叫名,其間有

原帖由 gv2009 於 14-01-09 發表
小朋友響房內隨意玩,邊玩邊等叫名,其間有兩位stuff黎同小朋友玩,有計分,叫名去坐定定in, net負責,小朋 ...
請問可否講吓問左家長啲咩問題?

點解揀boxhill, 點認識哩間學校,小朋友平時邊個湊,日常做咩,屋企用咩言語溝通,可以自己食飯未,戒片未,點表示要去廁所,小朋友鐘意咩玩具。。。
大至係咁,11月頭in, 唔係記得太清楚。。。

引用:點解揀boxhill,+點認識哩間學校,小朋友平

原帖由 gv2009 於 14-01-10 發表
點解揀boxhill, 點認識哩間學校,小朋友平時邊個湊,日常做咩,屋企用咩言語溝通,可以自己食飯未,戒片未 ...
謝謝你

回覆:華景bixhill可否分享in啲咩?

多細b收左嗎?

引用:多細b收左嗎? +

原帖由 ssshk 於 14-01-21 發表
多細b收左嗎?
新校,之前又有D唔愉快既消息,相信細B呢間也有機會

引用:Quote:原帖由+ssshk+於+14-01-21+發表多細b

原帖由 christineyhng 於 14-01-21 發表
新校,之前又有D唔愉快既消息,相信細B呢間也有機會
認同,睇返之前啲睇媽媽分享返都多細b

‹ 上一主題|下一主題